The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2011, 21:14
ojj nie bójcie się oboje, wyjazdów mam zaliczonych, a w najbliższy weekend ZNÓW wybieram się do Krakowa.
Na moje słowa podkreśle Wam tylko wypowiedź Waszego treneiro.

"Maciej Skorża (trener Legii Warszawa): Zagraliśmy brzydko, ale mądrze. Nasza taktyka była podporządkowana temu, aby nie stracić w Gdańsku bramki. Zaprezentowaliśmy zachowawczy futbol, szukając szczęścia w kontrach. Nie spodziewałem się jednak, że dogodnych okazji będziemy mieli w tym spotkaniu tak niewiele. Dobrze zorganizowani w środku pola gospodarze nie pozwolili nam jednak rozwinąć skrzydeł. Na pewno nie powiem, że jesteśmy jedną nogą w finale, bo wiem, że w rewanżu czeka nas ciężki mecz.

Muszę natomiast przyznać, że zamurowało mnie, kiedy usłyszałem, jak kibice skandowali moje nazwisko. Przecież po ostatnim spotkaniu z Ruchem żegnali mnie chusteczkami, zatem trudno mi było się spodziewać po czterech dniach tak miłej reakcji. Dziękuje za to wsparcie, tym bardziej, że zewsząd, nawet ze strony moich najbliższych współpracowników, dopada mnie fala krytyki. Taka postawa kibiców ma dla mnie ogromne znaczenie."

0 22 napisał(a):Wyświetl post
18 czy 19 z rzędu nasz mecz w Gdańsku bez porażki.
wiesz gdzie Lechia była ostatnie 10 lat ?

Cytat:
Uważasz, że ekipa wyjazdowa,a 'ekipa' forumowa to te same osoby?
no właśnie..
Ostatnio edytowane przez wanciak86 : 06.04.2011 o godz. 21:18.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów