|
Jazon gadasz głupoty i jeszcze je powtarzasz co chwile. Proponuję Ci poczytaj fachowe strony na temat boksu , sprawdź opinie 99% ludzi w komentarzach , i nie daj się propagandzie Wasyla , Włodarczyka i Kostyry którzy to chyba jako jedyni uważają Diablo za wygranego. Powstała nawet petycja Polskich kibiców do WBC i Sulaimana na temat tego werdyktu a polskie środowisko bokserskie (w tym dawni znajomi Diablo) komentując sobotnie wydarzenia są zdegustowani.
Nie mam zamiaru tłumaczyć i polemizować na temat dlaczego Francisco Palacios wygrał tę walkę dlatego odesłałem do fachowych stron , chciałem tylko zauważyć , że jeżeli do obrony tytułu wystarczyło by stanie za podwójną gardą i oddawanie czasem lewym to nie byłoby nowych mistrzów a odnośnie boksowania na wstecznym to Mayweather i Martinez też lubią pobiegać w kółko przeciwnika a obaj w 3 trójce P4P trzymają się nieźle.
Najlepszym tekstem z tej gali były słowa Łapina 'daj sędziom szanse ,Krzysiu boksuj'
A i zapomniałem , wała można było przewidzieć bo Wasyl nie mógł sobie pozwolić na utratę Super Six , a gale KP mają już wątpliwą opinie , że w bezpiecznym prowadzeniu ich zawodników sędziowie lubią pomóc.
Ostatnio edytowane przez wygladajacyzzachmury : 04.04.2011 o godz. 15:18.
|