The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 20 kolejki
Zwycięstwo Wisły Kraków 164 84,97%
Remis 20 10,36%
Zwycięstwo Jagielloni Białystok 9 4,66%
Głosujących: 193. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2011, 17:58
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
szprotson: Polacy taktycznie beznadziejni? Ok. A ile ich jest zwykle w 18nastce meczowej? Ba, ile ich jest w 1 składzie

a ilu z tych 18nastki meczowej sie piłkarsko rozumie i sprawnie komunikuje? Ilu gra ze soba na "pamięć" ?

Cytat:
Wystarczy że widziałem ponad 20 spotkań Cikosa który wygląda gorzej niż nominalny pomocnik Paljic. Słowak ma skuteczność blokowania dośrodkowań na poziomie 5%.
Gdyby Wisła miała takiego zawodnika jak kiedyś Baszczu to należała by mi się niezła zjebka za takie pomysły przesuwania prawego pomocnika na prawą obronę ale niestety obecny stan posiadana jest taki że kto by tam nie zagrał to wielkiej róznicy nie bedzie.
5% ? czyli na 100 dośrodkowań Erik blokuje 5.Ciekawe, nie powiem bo idąc dalej na 50 wrzutek blokuje 2.5 a na 25 blokuje 1.25.Nieźle

Dzięki ze mnie dokształciłeś równiez, gdyz nie wiedzialem ze boczny obrońca to "osoba odpowiedzialna za blokowanie wrzutek przeciwnika.
Jak dla mnie to .......enie o .......eniu, wiadomo ze chłop nie wyglada na super obronce, ale rownie dobrze mozna sie przyczepić do każdego piłkarza o jakąs pierdółke typu : Łobo za często schodzi na prawą noge,a Mały za rzadko zamienia sie pozycjami z Kirmem, który to w defensywie nie pracuje w ogóle.
I najlepsze przypominać Baszcza i robic z niego herosa. Jeszcze napisz o Alvarezie ktory nie miałzadnej wrzutki dobrej a na szybkosc go ruchał rudy Radzewicz.

Jovanica tam postaw, jest wysoki wiec bedzie blokował wrzutki
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów