The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2011, 23:45
fialo napisał(a):Wyświetl post
Pewnie, że mi płacą. Basałaj co miesiąc odpala mi trochę z jego osobistej puli oczywiście ukradzionej z kieszeni kibiców, obciążonych niesamowitą podwyżką rzędu 4 PLN na bilecie. Chcesz się dołączyć do biznesu ? Zapraszam na priv - ustalimy warunki.

Po pierwsze - byłeś kiedyś w Bielsku? Uważasz, że to wiocha? Gratulacje.

Po drugie - nie uważam, że - kopacze - jak określiłeś piłkarzy Wisły, którym podobno kibicujesz mają mnie w dupie. Braku zaangażowania, albo zlekceważenia rywala zarzucić im nie można. Czarek Wilk z boiska schodził ekstremalnie zmęczony, starali się, walczyli, biegali. Nie olali tego meczu. Przyczyną porażki była nieuwaga przy wymyślonych przez pana Borskiego rzutach wolnych. W inny sposób Podbeskidzie by nam nie zaszkodziło. Dwa razy kopnęli, wpadło - cóż, czasem tak się zdarza. Taki właśnie jest sposób na pokonanie piłkarskiego Goliata przez maluczkiego - stałe fragmenty gry. I akurat Podbeskidziu się to udało.

A PP? Bądźmy poważni. Chociażby jakość dzisiejszej transmisji i komentator spuszczający się przy każdym zagraniu bielszczan mówi o renomie tych rozgrywek. Na pewno nie będę płakać po tej porażce.

A Mistrzem Polski będziemy. Jestem tego pewien. Na dowód tego proponuje Ci zakład - jeżeli zdobędziemy MP kupisz mi karnet na nowe C na rundę jesienną. Jeżeli nie zdobędziemy MP, ja kupię Ci karnet na wybrany przez Ciebie sektor. Przecież kopacze mają nas w dupie, to Mistrza na pewno nie zdobędą.

Stoi?
Gdzie ja piszę o mistrzostwie? Odnoszę się do naszych występów w Pucharze Polski. Bielsko to metropolia słynąca z niesamowitej drużyny piłkarskiej, od lat walcząca o najwyższe cele, z wspaniałą historią klubową, wieloma trofeami.

Ciebie nie interesuje PP. Ok. Rozumiem że też nie interesuje Cię to co prezentują ludzie ubierający koszulkę z Białą Gwiazdą na piersi? Nie interesuje Cię jakie świadectwo swoją grą dają Wiśle, nam wszystkim?

Podbeskidzie by nam nie zaszkodziło.... Ono długimi fragmentami prowadziło z nami gę, czy to dzisiaj czy dwa tygodnie temu. Ale jasne po co nam ten puchar. Zdobywamy mistrzostwo i wtedy to My pokażemy...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów