|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja powiem tylko tyle, że Maaskantowi za zmiany, jakich dokonał, należy się siarczysty kop w du...ę.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
Ludzie co wam z tymi zmianami, nie tak dawno płacz że nie daje grać rezerwom, dziś płacz że przy spokojnym 2:0 i prowadzeniu gry daje szanse rezerwowym. Lepiej swoje pretensje skierujcie do piłkarzy którzy zamiast dobić rywala np. w sytuacji Riosa na 3:0 zadowolili się wynikiem. O zawodnikach Podbeskidzia padających przy byle dotknięciu i sędziemu który bardziej pilnował wyrzutów z autu niż samej gry nie wspomnę. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Do tego oczywiście należy dodać totalną zlewkę naszych kopaczy od stanu 2:0, kiedy im się wydawało, że mecz jest wygrany i mamy powód kompromitacji. I g...o mnie obchodzi, czy PP ma taką rangę a nie inną. To sprawa etyki zawodowej i szacunku do kibiców i właściciela, że nie wspomnę już o strategii budowania marki w Polsce i Europie! ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
Czyli po części się zgadzamy jeśli chodzi o zaangażowanie piłkarzy, co do zmian to powiem tylko że jeśli Garguła, Łobodziński (Żurawia nie liczę bo on już jak emeryt) nie stanowią realnych zmian in plus na taki zespół jak Podbeskidzie to nie mają czego w Wiśle szukać i właśnie to pokazał Garguła bo Łobo przynajmniej się starał. I dla mnie najważniejszym czynnikiem decydującym nie były zmiany ale właśnie brak dalszego zaangażowania w grę i chęci strzelenia większej ilości goli bo sytuacje 100% były wystarczyło wykazać konsekwencje i o zmianach wszyscy mówiliby w superlatywach bo oszczędzono graczy na mecz ligowy. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|