|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły |
|
298 | 95,51% |
| Remis |
|
10 | 3,21% |
| Zwycięstwo Widzewa |
|
4 | 1,28% |
| Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
sam widziales jak to zadzialalo z Ruchem.Maly lepiej daje rade niz Genkov poki co.Melikson robil zamieszanie na skrzydle.Sobol co prawda nie zagral dobrego meczu ale to Sobol -serce druzyny.Jirsak wejscie mial kapitalne i w przodzie i w tyle sobie radzil a Wilk tez potrafi grac i do przodu i do tylu...chociaz moze Maaskant zagra tak jak z Ruchem a pozniej dokona podbych zmian.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Chcesz naszego najlepszego rozgrywajacego dać na skrzydło, mimo iż grając z nim w środku Jirsak rozegrał najlepsze swoje 45 minut w Wiśle? Kto Ci będzie w środku rozgrywał? Boukhari? Garguła? sam Jirsak? a może Łobo by do środka? ( ) Kolejny bezsens.Jeśli w ostatnich dniach kogoś zachwalaliśmy to głównie Małeckiego i Meliksona. Więc do cholery jasnej nie zmieniaj im pozycji. Jedyne co mozna u nas w pomocy zamieniać to Sobola z Wilkiem. Powód: szyk
Ostatnio edytowane przez filemon : 12.03.2011 o godz. 12:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ja myślę, że Małecki jak najbardziej by się sprawdził w ataku, bo to jest jego naturalna pozycja od juniora. Inna sprawa, że mamy Genkowa na którego nadal mocno liczę, a Małecki na skrzydle robi niezły wiatr. W tym momencie dysponując obecnym materiałem ludzkim nie dziwię się Maskaantowi, że wystawia Małego w pomocy. Tym bardziej, że Patryk odpłaca się dobrą grą. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.03.2011 o godz. 16:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
po drugie myślisz, że dlaczego Jagiellonia ściągnęła Grzelaka i Sotirovicia do ich ustawienia? po trzecie Crouch to wzrost przede wszystkim, tak, wiem że ma inne walory dobre dla napastnika. po czwarte skoro się dobrze spisuje na skrzydle idiotyzmem jest to zmieniać, podczas gdy drużyna ma się zgrywać, rozumieć ustawienie i założenia taktyczne itd.
Ostatnio edytowane przez filemon : 12.03.2011 o godz. 17:12.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|