|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
A co do Skorzy to na poczatku dzialalo a potem juz nie. Widac cos sie znuzylo. Zdobyl 2 MP ale odpadl z Levadia w sposob zenadny. |
|
|
|
Guest
|
|
Ale potem po odejściu Kosy zaczeło zgrzytać w maszynce, poza tym było już tylko upuszczanie krwi więc zjazd sportowy był całkowicie zrozumiały, a i tak zdołał dużo ugrać w Polsce i cos tam pokazać (nie tylko Levadię) w Eurpoie..
Ostatnio edytowane przez arti : 01.03.2011 o godz. 09:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czy zrobiłem więcej? Hmm nic nie popsułem. Maciej nie może tego o sobie powiedzieć. A jeśli chcesz sobie kogoś ponazywać gówniarzem proponuje przed lustrem spróbować.
Czy kpie? nie kpie. Odmienił drużynę ( robiąc z nich rozkapryszonych chłopców którzy pojeździli od czasu do czasu na gokartach potrenowali jak mieli na to ochotę i grali dobre mecze kiedy im się chciało. Beitar, Barcelona, Totenham i I miejsce ![]() Awans z drużyną zbliżoną umiejętnościami, wpierd***l na Camp Nou i nic nie znaczący z punktu wyniku sportowego zryw o którym będziesz sobie mógł powzdychać dopóki nie nadejdą wymierne sukcesy oraz odpadnięcie z drużyną właściwie zlepkiem piłkarzy na tamten moment absolutnie do ogrania. Co do pierwszego miejsca to chyba drużyna a właściwie jej absolutny brak a raczej skłóceni rozkapryszeni gwiazdoży z pod znaku "sam se kopnij" trwoniący przewagę byle pozbyć się Maciusia tak... piana piana piana
Ostatnio edytowane przez Tarann : 01.03.2011 o godz. 11:35.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Bzdura. Akurat z graczy których wymieniłeś sportową wartość dodaną stanowili Boguski oraz Kosowski. Jirsak nie miał wielkiego wpływu na wyniki i na zdobycie MP (o Niedzielanie który doznał kontuzji już w 3 kolejce z Górnikiem nie wspomnie). Odszedł Błaszczu który był o klase lepszy od Kosy czyli wyszło na zero. Akurat w przypadku mistrzostwa 2006/2007 Skorża miał zasługi niepodważalne. |
|
|
|
Guest
|
|
Klasa Błaszcza vs Kosy. W Borussi D czy innych 3 klubach na 4 pewnie byłoby jak piszesz, ale w Wiśle... z Kosą druzyna zrobiła progres z 8 na 1 miejsce bez porażki w całej rundzie, piekny styl gry, Zieńczuk miał rundę życia (bodaj 17m/12goli), wygrany turniej z Sevillą itd. itp., a z Kubą zajęła 8 miejsce. Kuba grał zwykle dobrze, ale wodzem drużyny z pewnością nie był, a jeśli był... to dużo gorszym od Kosy-wynik drużyny mówi sam za siebie. A co do Jirsaka - gość który wejdzie i nie zaniży specjalnie poziomu to też pewna wartość dla drużyny (wszak powinno być min. 16-18 grajków na poziomie żeby o czymś można było pomarzyć)... inna sprawa czy w tym przypadku warta swojej ceny... Pomyliłeś datę - w 2007 MP zdobyło ZL.
Ostatnio edytowane przez arti : 01.03.2011 o godz. 12:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kuba jak zanotował 3-4 asysty na sezon to bylo dobrze, a Kosa potrafił ich zrobić 15.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dobra, nie kozaczcie już tak, bo na dziś dzień Maskaant nic z Wisłą nie osiągnął, a Skorża dwa MP.
Z tą szyderą Skorży w stronę RM też bym zluzował, według mnie dobrze odpowiedział. Dziś mowią że Skorża ma problem z posklejaniem zawodnikow bla bla bla, a ciekawe co powiedzą po sezonie jak Legia zajmie 1 miejsce. Strasznie pewni siebie jesteście, żeby tylko po sezonie Was z tego forum nie wywiało gdy Legia będzie triumfować. Wtedy oczywiście gadka w stylu "Hubnika miał, nieziemską pakę i w ogóle, Skorża nic nie zdobył "Za walory estetyczne punktów nie przyznają, niestety, zespół ma wygrywać i tyle. Inter gra najbrzydszy futbol na świecie i zdobył LM.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.03.2011 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Defender Chávez has faith in Wisła" Artykuł Piotra Koźmińskiego o Chavezie promowany na stronie głównej uefa.com
http://pl.uefa.com/memberassociation...esy+wisła
Ostatnio edytowane przez Amstaff : 01.03.2011 o godz. 17:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tym Riosem to musi byc jakas grubsza sprawa, tylko Bog jeden wie o co tu chodzi
nie wierze po prostu zeby ten zawodnik w ogole nie gral, a w meczu PP wchodzi na 5 minut, cos musi byc na rzeczy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
||
|
To co powiedzieli nasi piłkarze po meczu
Łukasz Garguła napisał(a):
Patryk Małecki napisał(a):
Jeszcze chciałbym coś dodać TWSD napisał(a):
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
eh... Ci spiskowcy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taka prawda. Jeżeli Żuraw ma znacznie więcej strat niż udanych zagrań, a mimo tego i tak gra niemal cały mecz + wcześniejsze sparingi, również grane słabo, to coś musi być nie tak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mecz dedykujemy zwolennikom polskich kopaczy (polskiej myśli szkoleniowej). Jak zwał, tak zwał.
Jeżeli naprawdę poważnie myślimy o MP i LM to niestety, Guła, Łobo, Żuraw ława. Dalej nie rozumiem decyzji RM dot. Riosa. W jak słabej dyspozycji musi być, skoro Maaskant stawia na (powiedzmy to sobie szczerze) emerytów w postaci Garguły czy Żurawskiego? ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Co Ty wypisujesz ? Ograło nas 8 polaków z poziomu pierwszoligowego i 3 emerytowanych słowaków a ty snujesz jakąs szyderę. Wczorajszy wynik, to własnie woda na młyn dla takich Piechniczków, który Ci powie i co to jest Bunoza czy smieszny Jaliens jak przyjeżdżają Ziajka i Cieśliński i robią z nimi co chcą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mnie bardzo nurtuje ta sprawa z Riosem, i nie wydaje mi się że by tu chodziło o jego umiejętności, i słabo też przemawia do mnie argument odnośnie kasy, przecież każdy kto oglądał wczorajszy mecz widział że Żuraw jest kompletnie bezproduktywny, i nie pokazał nic w starciu z pierwszoligowcem a co dopiero ekstraklasa czy puchary... Więc wychodzi na to że został na tylko jeden napastnik na całą rundę, choćby z tego powodu dał by szansę Riosowi, nawet jeśli miałby u nas zostać tylko pół roku mógłby na pomóc przez ten okres, w każdym bądź razie wydaje mi się że wniósł by więcej na boisko niż Żuraw.
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Chciałbym też powiedzieć, że kiedy graliśmy z Widzewem w Pucharze Polski to wtedy właśnie Rios grał na szpicy i też kompletnie sobie nie poradził. Nie wiedział jak się ustawiać, kiedy wychodzić do piłki etc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie mówię że jest jakiś spisek, ale coś jest na rzeczy, mnie bardzo irytowało że we wczorajszym meczu przy takiej grze Żurawia, Maaskant nie zdecydował się na wpuszczenie Riosa choćby zaraz po przerwie, no bo w końcu dostał swoją ,,szansę" ... bodajże w 88 minucie
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez wooojo : 02.03.2011 o godz. 11:23.
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Sprawa z Riosem jest zaiste dziwna.
W świetle tego jak do tej pory a zwłaszcza wczoraj zaprezentował się Żurawski ciężko zrozumieć co się dzieje z tym zawodnikiem. Nawet jeśli kondycje, szybkość i strzał ma na równie mizernym poziomie co Żurawski (a ciężko w to uwierzyć), to przynajmniej przyjęciem piłki i najprawdopodobniej przeglądem pola powinien go bić na głowę. Cóż, pozostaje nam czekać na moment kiedy Maaskant postanowi z niego skorzystać. Po wczorajszych "popisach" i grze na alibi Żurawskiego mam nadzieję, że Rios właśnie awansował w hierarchii. Równie beznadziejnym chyba być nie można. PS Gdzie jest k**** Bułgar ? PPS Jak mnie wczoraj irytowały te kolorowo oczojebne buty naszych "gwiazd" tego się opisać nie da. Żurawski miał zielone bo chyba zapuszczał korzenie w miejscach gdzie trawa się przerzedziła.
Ostatnio edytowane przez Greeg : 02.03.2011 o godz. 11:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/6421
Wisła Wisłą, ale Żurawski... ![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Siwakow w 1 składzie kosztem Wilka to jakiś sabotaż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja powiem tylko tyle. To jest przegięcie bagiety to co wczoraj zobaczyłem.
Przyjeżdża jakaś "banda z Koziej Wólki" na stadion WISŁY KRAKÓW i ogrywa nas. Robiąc z nami przez pierwsze 20 minut co chce, nie wypuszczając nas z połowy. Z mojej strony nigdy nie będzie akceptacji dla takiego zaprezentowania się na własnym stadionie. Komuś się w dupach wywraca z nadmiaru radości. A tutaj czytam nic się nie stało, jest drugi mecz i inne frazesy. Stało się. Nie może być aprobaty, nawet milczącej dla takiego podejścia do noszenia koszulki z Białą Gwiazdą. Przebierańcy z różnych stron świata wczoraj skalały po raz kolejny nasze barwy. Ile my gramy tych meczy żeby sobie "odpuszczać" Puchar Polski? Gramy w LM, w LE? Coś mi umknęło, bo bym jakieś bilety na te mecze zakupił? Jest 16 godzin po meczu a we mnie dalej buzuje. Zagrać takie spotkanie na SWOIM STADIONIE to trzeba nie mieć wstydu. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jakiś inny mecz widziałeś. Sivakow był jednym z lepszych wczoraj. Garguła i Żurawski w 1 składzie to sabotaż.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Więcej murzynów do Wisły!!! Wtedy będziemy się tułać po II lidze wschodniej, transfery chyba robione po znajomości z naszym trenerem, w Polsce nie ma zawodników godnych uwagi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
http://www.ksppolonia.pl/web/galerie...ik/big/877.jpg ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
1. Pokaż mi polskich zawodników, godnych uwagi. 2. NIE dla POLSKIEJ MYŚLI SZKOLENIOWEJ! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dokładnie, zaczyna się... A wczoraj, wychodząc z kumplami ze stadionu, to się śmialiśmy, że teraz się zacznie szturm frustratów na klawiaturę
![]() Spokojnie dobrzy ludzie...Piłkarze dali ciała. Ewidentnie ten mecz odpuścili i wylano im na głowę kubeł zimnej wody. Mam nadzieję, że wyciągną wnioski i połapią się, że nikt się przed nimi nie położy i nie rozłoży nóg. Natomiast z rozdzieraniem szat, przytakiwaniem pojebom w gatunku Piechniczka i samobiczowaniem się kablem od myszki, wstrzymajmy się proszę przynajmniej do meczu z Ruchem. W piątek wieczorem powinniśmy być trochę mądrzejsi w kwestii tego, co prezentuje obecnie Wisła. ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|