The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2011, 12:52
it napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy miało być odkrywcze.
Ale moim zdaniem daje trochę do myślenia i może więcej nawet z tego wynika, niż z analizy zagrania kopacza X głową albo krzyżakiem.
Ten tekst pokazuje ile chamstwa jest na trybunach. Wielu osobom, w tym i mnie, ono przeszkadza. Czy taki tekst coś zmieni? Wątpię. Ale pozostawić chamstwo bez żadnej reakcji, to pozwolić w przyszłości na rzucanie kamieniem czy nożem zamiast bluzgiem.
A jeśli chodziło Ci tylko o nie nazbyt wyszukaną formę tekstu, to w mojej ocenie zwróci ona uwagę bardziej, niż długa analiza przyczyn i skali zjawiska.
Mogę się podpisać pod tym.

Smutne jest to, że coraz więcej ludzi zaczyna traktować lżenie piłkarzy i innych kibiców jako coś normalnego, a każdą próbę zwrócenia na to uwagi, traktują jako "przywalanie się na poziomie Faktu" - i co gorsza, naprawdę nie wiedzą czemu komuś może takie zachowanie nie podchodzić...

Nie mówię, żeby nie zakląć gdy Kirm przywali w słupek z 2 metrów, albo żeby kibiców Cracovii witać chlebem i solą - stadion to nie teatr, ale systemowe bluzganie przeciwników i przyjezdnych jest naprawdę żenujące. Rzucić k*** i ch*** potrafi każdy menel, żadna sztuka. Przygotować cięte lub szydercze hasło jest zdecydowanie trudniej.

pzdrw
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów