|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dobry mecz Wisły, widziałem w tej rundzie wiele gorszych.
Moje oceny (0-10): Pareiko - 6 nie miał za wiele pracy ... jedno niepewne wyjście ale ogólnie dobre wrażenie Cikos - 7 (mam do niego słabość) .... robi czasem zielone światło wrogim napastnikom ale w ofensywie jest dosyć kreatywny Chavez - 5 - przyśpieszenie i zwrotność niepokoi .. jak się natknie na szybszego napastnika z kiwką ... będzie źle Jaliens - 7 dobrze się ustawia druga połowa lepsza. Paljic - 6 występ średni Wilk - 6 nie był to jego najlepszy mecz jeśli chodzi o ofensywę ale czyścił dobrze Sivakow - 5 -mało dynamiczny i mało kreatywny. Kirm - 6 - może grać lepiej , czasem się przypala jak Mały Genkow - 5 - nie grał źle ale bez błysku szybkość jak na napastnika słaba , natomiast dobrze pracował dla innych w polu karnym Malecki -7 - to jest taki zawodnik który pół meczu wkurza wszystkich zwłaszcza bezsensownymi solówkami i strzałami ale swoją dynamiką dużo daje ..... Melikson - 8 - szybki i dobry technicznie .... nie chcę zapeszać ale na pewno wart kasy za jaką go kupiono ... Maskant - 7 - wystawił skład całkiem nowy i chyba optymalny ... Taktyka była efektem postawy Arki .... która nie szturmowała ... zwłaszcza w drugiej połowie Niepokoi mnie mała ilość Polaków w składzie .... wiem że to nieracjonalne ale mnie się to nie podoba ... (i już)
Ostatnio edytowane przez Grantar : 26.02.2011 o godz. 21:53.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|