The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2011, 11:41
Przeczytałem dopiero teraz ten wywiad. Powiem szczerze, że ten artykuł to jedna wielka nagonka na kibiców Wisły przez pismaków z GW-na. Ewidentnie jest to ciągła robota robienia Wiśle czar PR-u. Czy ktokolwiek czytał jakiś wywiad z Filipiakiem, gdzie tacy funkcjonariusze mediów zadali by mu podobne pytania ? Nawet po derbowym rynsztoku, lejącycm się z trybun kibucu przy kałuży, żaden pismak nie próbował nawet spróbować. Bo został by wywalony natychmiast na zbity pysk. W dodatku temu burakowi w licznych wywiadach robi się wręcz klakę, gryzymoli się coś o LM itp. może więc spać spokojnie.
Dziwię się Basałajowi, że daje się tak podchodzić byle gnojkom i łapie się na takie wywiady. Ten powinien być ostatnim z tym duetem. Jeśli już to przed ewentualnym kolejnym powinien zastrzec, ze bedzie tylko o sporcie, ewentualnie stadionie.
I dobrze, ze SKWK uzmysłowiła mu w swoim liście, że daje się wodzić za nos dziewczynom RoMana.I, że My kibice Wisły nie rzyczymy sobie więcej takich tematów w mediach. Niech zajmie się tym za co mu płacą, sprawami kibicowskimi, na których się nie zna niech zostawi w spokoju. Bo prędzej opustoszy stadion niż go zapełni. Jak narazie to zapełnianie go kiepsko mu wychodzi. A to dopiero pół stadionu.
Basałaj do roboty, a nie do wywiadów !
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 25.02.2011 o godz. 11:47.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.02.2011, 13:34
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałem dopiero teraz ten wywiad. Powiem szczerze, że ten artykuł to jedna wielka nagonka na kibiców Wisły przez pismaków z GW-na. Ewidentnie jest to ciągła robota robienia Wiśle czar PR-u. Czy ktokolwiek czytał jakiś wywiad z Filipiakiem, gdzie tacy funkcjonariusze mediów zadali by mu podobne pytania ? Nawet po derbowym rynsztoku, lejącycm się z trybun kibucu przy kałuży, żaden pismak nie próbował nawet spróbować. Bo został by wywalony natychmiast na zbity pysk. W dodatku temu burakowi w licznych wywiadach robi się wręcz klakę, gryzymoli się coś o LM itp. może więc spać spokojnie.
Dziwię się Basałajowi, że daje się tak podchodzić byle gnojkom i łapie się na takie wywiady. Ten powinien być ostatnim z tym duetem. Jeśli już to przed ewentualnym kolejnym powinien zastrzec, ze bedzie tylko o sporcie, ewentualnie stadionie.
I dobrze, ze SKWK uzmysłowiła mu w swoim liście, że daje się wodzić za nos dziewczynom RoMana.I, że My kibice Wisły nie rzyczymy sobie więcej takich tematów w mediach. Niech zajmie się tym za co mu płacą, sprawami kibicowskimi, na których się nie zna niech zostawi w spokoju. Bo prędzej opustoszy stadion niż go zapełni. Jak narazie to zapełnianie go kiepsko mu wychodzi. A to dopiero pół stadionu.
Basałaj do roboty, a nie do wywiadów !
Mnie nie dziwią pytania, tylko odpowiedzi naszego prezesa... Załamałem się poprostu... ....a szczerze powiem zazdroszcze Poznaniowi. Kuchenki co by nie powiedzieć to szanują własnych kiboli i dbają o nich i dlatego mają 40 tys ludzi na meczu... a u nas? szkoda gadać... Basałaj niech sie zastanowi lepiej, bo faktycznie stadion mu opustoszeje a nie się zapełni...

Też sie dziwie SKWK, że idą na jakieś dziwne pomysły włodarzy... Jak chcemy nowych ludzi przyciągnać na stadiony, to pokażmy ze tutaj mozna sie fajnie bawić, a nie siedzieć i gwizdać na zawodników, bo to nic nie da, dziwne ta współpraca wyglada!

PS. taaa derby Mediolanu bez nienawiści... dramat... demagogia rodem z GW! I dziwić się tutaj... Ładnie się dobrali redaktorzy i rozmówca...

ps2 Piłka nozna dla kibiców a nie klientów!!

Mea napisał(a):Wyświetl post
Ja reprezentuje poglądy jak to powiedziałeś "Pana Prezesa Basałaja" bo się z nim zgadzam i pewnie ne tylko ja.
Jakie poglady? czytałeś ten wywiad? Nie o poglądy tu chodzi...
Ostatnio edytowane przez regan : 25.02.2011 o godz. 13:58.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.02.2011, 14:40
regan napisał(a):Wyświetl post

Takie rzeczy to tylko w latach 90'

Świat poszedł do przodu, niektórym może się to nie podobać, ale niestety takie są realia.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.02.2011, 17:10
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Takie rzeczy to tylko w latach 90'

Świat poszedł do przodu, niektórym może się to nie podobać, ale niestety takie są realia.
No to załóż stringi i zasuwaj na paradę, bo świat poszedł "do przodu", bo takie realia chce narzucić koszerna GW. Nie myśl, nie zastanawiaj sie, tylko rób co oni chcą.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 26.02.2011, 10:54
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No to załóż stringi i zasuwaj na paradę, bo świat poszedł "do przodu", bo takie realia chce narzucić koszerna GW. Nie myśl, nie zastanawiaj sie, tylko rób co oni chcą.
No, no tylko się kolego nie zmocz z emocji...
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Stary 26.02.2011, 11:11
Gwiaździsty napisał(a):
Takie realia nie tylko narzuca gw, więc stonuj z ciśnieniem i nie przenoś wszystkiego z tematu politycznego.
snyrting napisał(a):Wyświetl post
No, no tylko się kolego nie zmocz z emocji...
Akurat on ma rację. Widać, że z wyjazdami na Wisłę masz mało wspólnego.
grogoriogreg napisał(a):
Czy ja napisałem, że SKWK jeździ z maczetami? Nie, więc nie wkładaj do moich ust słów, których nie powiedziałem.
Napisałem tylko, że każdy półmózg, który zamiast koszulki, czy szalika klubowego bierze ze sobą sprzęt, powiedzmy niemeczowy, powinien z miejsca dostać karę zakazu, bez względu na to czy jest w SKWK czy nie. A to chyba jest różnica, bo nic na SKWK nie powiedziałem, a Ty się tu pojawiłeś by bronić swego ...
Więc naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nic do Waszego Stowarzyszenia nie mam i potrafię doceniać to co robicie. Reszta Twego postu skierowana do mnie jest żałosna, więc pozostawię ją bez komentarza, ale wynika to z tego, że nie zrozumiałeś moich słów.
Ja np. o ustawkach mam dobre zdanie, bo może Ci kibice się sami powybijają w równych walkach, przynajmniej będzie ich mniej na stadionach
P.S. A i dodam raz jeszcze byś zrozumiał, że półmózgi debil to nie jest członek SKWK, tylko osoba, która działa na szkodę wizerunku polskiego kibica, podana prze ze mnie na przykładzie tych maczet (i nic nie mam do SKWK, że to akurat oni ten transport zarządzili)
PvD zapytał czy ty uważasz, że SKWK jeździ z maczetami. On nie napisał że ty tak twierdzisz. Zanim zarzucisz komuś brak czytania ze zrozumieniem, sam najpierw przeczytaj kilka razy post.
Gdyby na stadionie nie było fanatyków, którzy również biją się za swój klub to chodziłbyś z szalikiem w majtach jadąc z osiedla. Widać, że nigdy nie miałeś do czynienia z rywalem zza miedzy. Wolę szkodzić wizerunkowi polskiego kibica, niż dopuścić, żeby ktoś obrażał klub, który kocham, nie wpuścił mnie na stadion bo ma taki kaprys, lub przez bzdurny przepis, który wprowadził jakiś niedojeb.

Odnośnie Basałaja, szybciej mówi niż myśli.
Ostatnio edytowane przez Jot : 26.02.2011 o godz. 11:28.
Odpowiedz cytując
Mea
Member

Od: 06.2010

Stary 26.02.2011, 03:10
regan napisał(a):Wyświetl post
Mnie nie dziwią pytania, tylko odpowiedzi naszego prezesa... Załamałem się poprostu... ....a szczerze powiem zazdroszcze Poznaniowi. Kuchenki co by nie powiedzieć to szanują własnych kiboli i dbają o nich i dlatego mają 40 tys ludzi na meczu... a u nas? szkoda gadać... Basałaj niech sie zastanowi lepiej, bo faktycznie stadion mu opustoszeje a nie się zapełni...

Też sie dziwie SKWK, że idą na jakieś dziwne pomysły włodarzy... Jak chcemy nowych ludzi przyciągnać na stadiony, to pokażmy ze tutaj mozna sie fajnie bawić, a nie siedzieć i gwizdać na zawodników, bo to nic nie da, dziwne ta współpraca wyglada!

PS. taaa derby Mediolanu bez nienawiści... dramat... demagogia rodem z GW! I dziwić się tutaj... Ładnie się dobrali redaktorzy i rozmówca...

Jakie poglady? czytałeś ten wywiad? Nie o poglądy tu chodzi...
możne nie o poglądy tu chodzi - a o racje.... a racje są takie zęby ten stadion był dla wszystkich anie dla nielicznych
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów