|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A pewnie i się da, ale chyba ciężko będzie bez sprzętu. Nie wiem, nie próbowałem, ale znalazłem takie coś:
http://reloj.pl/skracanie-bransolety-zegarka.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zimo-...wiadomosc.html
Wie ktoś gdzie w Krakowie jest coś takiego? Albo gdzie ma być? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Panowie potrzebuje jakis hotel tani na Sobote 1 pokoj dla 2 osob do 50zl od osoby polecacie cos bo strasznie potrzebuje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
"Polar "ABG"- 50 zł (zostały same xl)" ma ktoś może foto tego polara?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czy zna ktoś stronę na której znajdę dane takiej jak PKB, PKB per capita, zatrudnienie według sektorów itp i żeby dane te były z co najmniej ostatnich 15 lat. Po za Eurostatem bo potrzebuje dane o krajach na całym świecie...Bede wdzięczny za wszelką pomoc
![]() e1.No tak znam tą stronę i tam chyba nie ma danych z ostatnich lat tylko najnowsze. Chyba że się mylę?e2. No tak aktualizują co chwile to wiem, ale mi chodzi o dane z 15 lat wstecz, a nie znalazłem żadnych takich zestawień. Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez przemo : 24.02.2011 o godz. 16:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
https://www.cia.gov/library/publicat...orld-factbook/
Starczy? How often is The World Factbook updated? Formerly our Web site and the published Factbook were only updated annually. In November 2001, we began more frequent online updating and for many years bi-weekly updates were the norm. In late 2010 we began to update the online Factbook on a weekly schedule. The CIA discontinued publishing the printed Factbook after the 2007 edition; subsequent annual editions have been published by the US Government Printing Office.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 24.02.2011 o godz. 16:34.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Postaram się obu odpowiedzieć. szprotson wada głośników.Gwarancja albo trzeba się z tym pogodzić.
Bartek sprawdź sterowniki. Po drugie ustawienia przeglądarki, gdyż widzę, iż przeglądarkowa muzyka ci nie działa. Zobacz jeszcze w ustawieniach Flasha. To nie wina sprzętowa raczej ale oprogramowania. Powód: składnia
Ostatnio edytowane przez jumson : 24.02.2011 o godz. 16:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Jeśli potrzebujesz konkretne dane jakiegoś państwa to najlepsze są strony rządowe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego wczoraj było info (i foto), że telebim jest już w całości zamontowany, a dzisiaj przeglądając foto z treningu zauważam coś takiego: http://galeria.wislakrakow.com/20110223/mg/26.jpg
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Gdyż to zdjęcie było robione przed ukończeniem montażu telebimu.
I od razu pytanie - ile kosztują i czy są farby w Fanatyku ?
Ostatnio edytowane przez fialo : 24.02.2011 o godz. 18:30.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mialem E66 i wbrew temu co pisze kolega pod Twoim postem bateria jest słaba.. brat tez ma i również ciagle musi ładowac poza tym telefon ok ale E52 jest nowsza i ma ponoc sporo lepsza baterie. Od tygodnia mam nokie C6 i jak narazie jestem bardzo zadowolony tak więc moge polecić właśnie ją.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy jest na forum może jakiś dendrolog? albo ktoś ma znajomego dendrologa?
Potrzebuję opinii na temat pewnej sprawy związanej z drzewami. jak coś to na priv. pozdrawiam! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ile wynosi procentowo (od dochodu) zwrot podatku pit?
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dziś Lech gra z Bragą? Jak im idzie?
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Żenująco. 1-0 Braga wygrywa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
kibicow Lecha zapraszamy na forum Lecha
za takie pytania w tym temacie będą bany |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakiś hotel w miarę tani w Mikołowie lub w okolicy np Tychy.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
.... ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wam też muli neostradę? wie ktoś co się dzieje? Podobno naprawiają coś, zna ktoś jakieś szczegóły? Szukałem w necie ale nic nie ma a dodzwonic sie trudno;/
![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś sprawdzonego serwisu laptopów w Krakowie. Zna ktoś taki?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|