|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pójde dalej: zwycięstwo Legii = wyprzedaż w Lechu i, co chyba jeszcze ważniejsze, ciąg dalszy Skorży, Miklasa i spółki w Legii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeżeli wygra Legi, która ma większe szanse wskoczyć na do pierwszej trójki na koniec sezonu, to większe szanse na puchary ma Śląsk i Lechia, należy o tym pamiętać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czemu stadion jest pusty? OCB?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
odspiewali hymn narodowy i se poszli
![]() protestu ciąg dalszy ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ktoś wie co tam mignęło na TVP Sport na transparencie na łuku .. coś o stolicy ale nie zdążyłem przeczytać?
Protest ciekawy bo ... jak niby wyszli to tylko "hymn" pzpnu było słychać i .. kibiców Legii. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Świetnie. Nie ma to jak wydać kasę za wyjazd, stracić czas, wejść i wyjść.
Pogratulować inwencji. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Protest miał pokazać, że polscy kibice potrafią się zjednoczyć i jeśli pzpn/rzad/dziennikarze nie zmienią swej polityki, to jest w przyszłości możliwe iż stadiony beda puste na meczach ligowych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Według mnie kibice Legii bardziej zasługują na to zwycięstwo.
Ja chce dobry mecz, najlepiej 2-2 w regulaminowym czasie plus karne i race na trybunach |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mnie zadowoli mecz z dogrywką i karnymi. Nie kibicuję żadnej z drużyn, niemniej czuję,że wygra Lech. Będą chcieli wyszarpać ten awans do eliminacji LE, tutaj przewiduję większą motywację,niż w Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie (jak było to sorry):
gdyby zwycięzca PP zajął 2 lub 3 miejsce w lidze, to wtedy jedno miejsce w LE zwalnia przegranemu w PP, czy 4 drużynie w lidze? Dzięki ![]()
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 03.05.2011 o godz. 17:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Dzisiaj trzymam kciuki za kuchenki, bo Jaga gra w lidze z Legią i jak warszawiaki przerżną w finale PP, to będą się starali grać jak najlepiej w lidze, żeby zająć miejsce gwarantujące start w pucharach. ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
@ Semper Fidelis 1985
Żeby Twoje słowa obróciły się w złoto! ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Legia, niech te biedaki z Warszawy mają choć trochę chwil radości w tym sezonie
![]() A co do samego meczu, to niech będzie mnóstwo bramek, otwarta gra i może...jakaś zadyma na trybunach? ![]()
the end
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ja kibicuje meteorytowi, żeby się gdzieś tam zagubił (i odnalazł)
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Liczę na ostrą zadymę, przerwanie meczu i niewyłonienie zdobywcy Pucharu w tym sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Maciek w Legii i Hose w Lechu to gwarancja Wisły przed nimi w lidze w nastepnym sezonie Po co psuc coś co świetnie działa ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A ja przez zimną kalkulację wolę żeby Lech zdobył PP. Legia ma mecz jeszcze z Jagiellonią i w wypadku przegranej nie mogą go odpuścić. Poza tym zarówno Lech jak i Legia nie mają już żadnego meczu z naszymi bezpośrednimi konkurentami do MP. Dlatego niech Wronki wygrają!
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zwycięsto Legii = Maciek w Legii
Porażka Legii = Maciek out = Maciek w Lechu Będzie dobrze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
co chlopaki oprawe zaprezentowali, niezle.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Już hymn z,je,b,a,l,i.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hahahahah, wszyscy wychodza ze stadionu
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I "jebać jebać pzpn"
![]() Warszawscy kibice są zajebiści ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Lech też wyszedł czy tylko Legia?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hahahahah, "Lato szmato, co ty na to?"
i Lech i Legia wyszli ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jajebie pusty stadion
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
protest przeciwko PZPN-u,i wybiórczej i innych szmat
to było wiadome jeszcze przed meczem, finał pucharu polski, mecz na tvp więc trzeba to wykorzystać Jak nie pójdziecie po rozum do głowy , tak będzie wyglądał każdy mecz ligowy brawa dla Legii za masę transparentów!
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.05.2011 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niektórzy z Was to naprawdę sprawiają wrażenie jakby się dzisiaj dopiero obudzili...
Jest protest na finale PP, stąd ostentacyjne wyjście kibiców z sektorów. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|