The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków
Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia 2 1,89%
Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia 2 1,89%
Remisem 10 9,43%
Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków 72 67,92%
Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków 20 18,87%
Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2011, 14:54
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Co ciekawe Wiślacy do Gdyni udadzą się samolotem, a nie jak dotąd bywało - pociągiem.
Tego nie słyszałem, ale to bardzo dobra wiadomość bo jadąc PKP z Krakowa do Gdańska to schodzi trochę. Jeszcze ostatnie problemy z pociągami.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.02.2011, 16:40
PAC napisał(a):Wyświetl post
Tego nie słyszałem, ale to bardzo dobra wiadomość bo jadąc PKP z Krakowa do Gdańska to schodzi trochę. Jeszcze ostatnie problemy z pociągami.
Czemu do Gdańska
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.02.2011, 17:33
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Czemu do Gdańska
Bo w Gdańsku jest obowiązkowa zbiórka.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 21.02.2011, 17:46
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Czemu do Gdańska
Jak to po co? do Braci

Będzie ciężko... (na początku) aż do pierwszej bramki myślę że będzie 0-2 0-3.
Czemu takj myśle? wierzę w Maaskanta i w jego słowa „Jestem zadowolony z pracy, którą wykonaliśmy w trakcie tego obozu. Uważam, że jesteśmy gotowi do rozgrywek ligowych”
Oby te urazy były niegrozne Cikosa, Chaveza ( Dragana?) i Melexa.
Będzie dobrze! Życzę udanego wyjazdu tym co jadą a tym co nie jadą wybrać się do knajpy na mecz a nie bazgrać po forum w trakcie meczu! pozdo
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.02.2011, 17:59
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Jak to po co? do Braci

Będzie ciężko... (na początku) aż do pierwszej bramki myślę że będzie 0-2 0-3.
Czemu takj myśle? wierzę w Maaskanta i w jego słowa „Jestem zadowolony z pracy, którą wykonaliśmy w trakcie tego obozu. Uważam, że jesteśmy gotowi do rozgrywek ligowych”
Oby te urazy były niegroźne Cikosa, Chaveza ( Dragana?) i Melexa.
Zgadzam się z Tobą.
Oprócz formy naszych piłkarzy niewiadoma jest forma Arki i ich nastawienie taktyczne.
Co do formy naszych jestem umiarkowanie spokojny - dwa ostatnie sparingi mnie uspokoiły.
A co do ich nastawienia? - zależy czy będą murować bramkę żeby nie przegrać pierwszego meczu ligowego na Śledź Arenie czy otworzą się bo zależeć im będzie na zwycięstwie z tych samych powodów.

Jeśli będą defensywnie nastawieni to może być ciężko - wielu naszych piłkarzy nie nawykło do grania w takich warunkach pogodowych.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.02.2011, 11:05
Ja osobiscie w temacie konkursowym obstawilem ze wygramy 2-0 ale prawda jest taka ze nawet 1-0 mnie zadowoli byleby tylko zdobyc 3 punkty. Tak jak juz tutaj pisalo kilka osob, Arka bedzie robila wszystko zeby na otwarcie nowego stadiony przynajmniej nie przegrac. Zreszta jak siegam pamiecia to ostatnimi czasy szlo Nam u nich jak po grudzie a i na wiosne zeszlego roku u Nas wiadomo jak sie skonczylo. Tak wiec licze na walke od pierwszej do ostatniej minuty i ze jednak uda Nam sie popsuc ich swieto.
Odpowiedz cytując
Wideł
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.02.2011, 00:25
Byle nie odwołali , Jaga już posłała pismo z prośbą o przenieśienie kolejki. Jak poleci Jaga , to i reszta pewnie też.
Dla mnie nie ważna jest ta odległość, to że każdy mecz to godziny w podróży. Dla mnie to przygoda ,radość poprostu być tu...to sie liczy.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.02.2011, 00:36
Wideł napisał(a):Wyświetl post
Byle nie odwołali .
Moim zdaniem czas działa na naszą korzyść więc spokojnie mogą odwołać.Aż mi szkoda że Wisła nie poparła Arki by przełożyć meczu z nimi.Ok nie miało to żadnego merytorycznego uzasadnienia ale lepiej by dla nas było by zacząć od 2 meczów u siebie.

Generalnie jeśli nie strzelimy szybko gola to będzie to droga przez mękę.Mam nadzieje że z happy endem ale przyznam się bez bicia że te przygotowania nasze nie przekonały mnie - nie chodzi o wyniki a o późny czas ich rozpoczęcia, jałowe 3 sparingi, jedynie 2 mecze w miarę wiążącym składzie i niestety żaden w tym który wybiegnie w weekend.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Stary 23.02.2011, 13:43
Przełozyć nasz mecz ! już widze jak na lodowisku wygrywamy we wtorek następny mecz więc nic się nie stanie jak te trzy dni zaczekamy a przy normalnym boisku mamy większe szanse na zwycięstwo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów