The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2011, 10:40
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Ale nie chodzi tylko o to czy stadion się zapełni ale kto to zrobi. Jak awansujemy kiedyś do Ligi Mistrzów to nawet przy najtańszych biletach po 100zł będzie komplet widzów, tylko że kosztem atmosfery na trybunach. Co z tego że mamy 3 razy więcej kibiców niż żydki jak dla wielu Wisła to tylko 2 godziny w tygodniu, na równi z wypadem do dyskoteki czy kina. Lepiej mieć takich kibiców jak Zvezda czy Spartak niż Arsenal, którego kibice, frekwencją biją na głowę fanatyków z Chorwacji i Rosji. Niech będzie chociaż jeden sektor gdzie młodzież będzie mogła kupić pojedyńczy bilet za 10zł. Boje się że staniemy się klubem elitarnym, na którego mecze wielu nie będzie sobie mogło pozwolić. Co z tego że kupując karnet wychodzi 16zł na mecz, raz że nie każdy może wydać 145zł za jednym razem a dwa że zdarzają się wypadki losowe, szkoła, praca i już nie jest 16zł a znacznie więcej

A ja wlasnie chcialbym zeby Wisla byla jak Arsenal, zebysmy co rok grali w LM, zeby byla kasa na nowych co raz lepszych zawodnikow, zeby stadion byl wypelniony do ostaniego miejsca.

Atmosferą moi mili nie zdobywa sie mistrzoswa i LM. Do tego potrzebe sa pieniadze i co raz lepsi zawodnicy, a do tego potrzebny jest nam stadion wypelniony do ostaniego miejsca i dobry marketing.

A jak chcesz miec dobra atmosfere to zapros dziewczyne na romantyczna kolacje, bo wspolczesna pilka nozna to tylko i wylacznie KASA i taka jest prawda.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.02.2011, 12:00
coni napisał(a):Wyświetl post
A ja wlasnie chcialbym zeby Wisla byla jak Arsenal, zebysmy co rok grali w LM, zeby byla kasa na nowych co raz lepszych zawodnikow, zeby stadion byl wypelniony do ostaniego miejsca.

Atmosferą moi mili nie zdobywa sie mistrzoswa i LM. Do tego potrzebe sa pieniadze i co raz lepsi zawodnicy, a do tego potrzebny jest nam stadion wypelniony do ostaniego miejsca i dobry marketing.

A jak chcesz miec dobra atmosfere to zapros dziewczyne na romantyczna kolacje, bo wspolczesna pilka nozna to tylko i wylacznie KASA i taka jest prawda.
idelany przyklad "kibica", ktory na nasz stadion nie powinien miec wstepu. Wez sobie jeszcze sloik dzemu i termos z herbata, a mecz ogladaj w akompaniamencie przejezdzajacych obok stadionu samochodow.
....a paranoja
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 17.02.2011, 14:10
vabanq napisał(a):Wyświetl post
idelany przyklad "kibica", ktory na nasz stadion nie powinien miec wstepu. Wez sobie jeszcze sloik dzemu i termos z herbata, a mecz ogladaj w akompaniamencie przejezdzajacych obok stadionu samochodow.
....a paranoja
Ale takich kibicow sami sobie wychowujemy niestety... potem taki kretyn przychodzi na stadion i gwiżdze na pilkarzy, "bo on placi i wymaga" a przy znajomych zgrywa znawcę, ekperta pilkarskiego... Nie wychowujemy mlodych w duchu fanatyzmu to potem trafiają sie takie kwiatki... wyzwoleni kibice
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Stary 17.02.2011, 14:26
regan napisał(a):Wyświetl post
Ale takich kibicow sami sobie wychowujemy niestety... potem taki kretyn przychodzi na stadion i gwiżdze na pilkarzy, "bo on placi i wymaga" a przy znajomych zgrywa znawcę, ekperta pilkarskiego... Nie wychowujemy mlodych w duchu fanatyzmu to potem trafiają sie takie kwiatki... wyzwoleni kibice

pilkarze biora po 100 tys miesiecznie i jak widze ze im sie nie chce biegac po boisku przez 90 min RAZ na tydzien to krew mnie zalawa, za co oni biora ta kase?

A taki jeden z drugim pewnei jescze im speiwacie " Nic sie nie stalo...."

Ja na swoja pensje haruje przez 40h/tyd i jak cos zepsuje to szef nie spiewa mi "nic sie nie stalo ..."

Jak place za karnet to wymagam zaangazowania przez 90 min!!!!
Odpowiedz cytując
rafaelo
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.02.2011, 12:38

To zacznij jezdzic na arsenal,tam bedziesz sobie w ciszy i spokoju ogladal futbol na wysokim poziomie a Wisłe sobie odpusc bo jeszcze dlugo mozesz poczekac na lige mistrzow na naszym stadionie
ja .......e skad sie tacy "kibice" biora
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Stary 17.02.2011, 13:31
rafaelo napisał(a):Wyświetl post
To zacznij jezdzic na arsenal,tam bedziesz sobie w ciszy i spokoju ogladal futbol na wysokim poziomie a Wisłe sobie odpusc bo jeszcze dlugo mozesz poczekac na lige mistrzow na naszym stadionie
ja .......e skad sie tacy "kibice" biora

Wole miec LM i co roku Mistrza niz brandzlowac sie "atmosferą' tak jak ty!!!

Wole poswiecic atmosfere i swoje dobre samopoczucie w zamian za tytuly i szacunek.

Pewnie jescze w swojej naiwnosci wierzysz w to ze jak bedziesz sie darl na stadionie to pilkarze beda lepiej grac? buahah

Otoz moi mili oni graja tylko i wylacznie dla kasy a ciagle pitolenie o 12 zawodniku w postaci kibicow to zwykle robienie z ludzi glupkow. Oni maja tam grac i zap...c przez 90 min na 100% swoich mozliwosci bez wzgledu czy jest diping czy cisza. za to im placimy w postaci biletow i karnetow!! I nie mowcie mi ze tak sie nie da. Jak ktorys nie moze to nie musi grac w tym klubie!
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 17.02.2011, 14:03

Wole poswiecic atmosfere i swoje dobre samopoczucie w zamian za tytuly i szacunek.

Pewnie jescze w swojej naiwnosci wierzysz w to ze jak bedziesz sie darl na stadionie to pilkarze beda lepiej grac? buahah

Otoz moi mili oni graja tylko i wylacznie dla kasy a ciagle pitolenie o 12 zawodniku w postaci kibicow to zwykle robienie z ludzi glupkow. Oni maja tam grac i zap...c przez 90 min na 100% swoich mozliwosci bez wzgledu czy jest diping czy cisza. za to im placimy w postaci biletow i karnetow!! I nie mowcie mi ze tak sie nie da. Jak ktorys nie moze to nie musi grac w tym klubie!
Dzieciaczku, wyłącz komputer, idź się przejdź moze ci wiaterek troszke ostudzi baniaczek...

p.s w Poznaniu poswiecili honor szacunek dla sukcesu... coś calkiem dla ciebie... mozesz im kibicować. Uwierz mi na Wisle to sie nigdy nie stanie... choćbyśmy mieli grac w finale LM 5 lat pod rząd...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Stary 17.02.2011, 14:13
PAC napisał(a):Wyświetl post
Nigdy nie chcę angielskiego klimatu na Polskich stadionach. Może ty masz gdzieś doping i dobrą atmosferę ale dla wielu to jest coś bez czego nie wyobrażają sobie meczu. Ja też do nich należę i zawsze będę popierał taki klimat trybun.
Gdybym mial do wyboru pelny satdion i full doping na mim, a pelny satdion bez dopingu to oczywsite jest ze wybralbym pelny stadion z dopingiem.

Ale jesli ma byc super 'atmosfrea' na wpol pustym stadionie to ja wybieram cichcszy ale pelny stadion.

Bo pelne stadiony=kasa=lepsi zawodnicy=wiekksza konkurencja miedzy nimi=zaangazowanie przez pelne 90 min=sukces=wiecej ludzi na stadionie itd

regan napisał(a):Wyświetl post
Dzieciaczku, wyłącz komputer, idź się przejdź moze ci wiaterek troszke ostudzi baniaczek...

p.s w Poznaniu poswiecili honor szacunek dla sukcesu... coś calkiem dla ciebie... mozesz im kibicować. Uwierz mi na Wisle to sie nigdy nie stanie... choćbyśmy mieli grac w finale LM 5 lat pod rząd...

Nie wiem co nazywasz sukcesem ale w Poznaniu go nie widze!(dzisaj pewnie odpadna, bo sa cieniutcy) z twoej wypowiedzi wnioskuje ze to co dla ciebie jest sufitem dla mnie jest podloga!
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.02.2011, 14:34
Ale jesli ma byc super 'atmosfrea' na wpol pustym stadionie to ja wybieram cichcszy ale pelny stadion!

takie posty tylko potwierdzaja, ze spadek dobrze by Wisle zrobil. przynajmniej pozbyli bysmy sie takich "kibicow" jak coni.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.02.2011, 14:43
Coglin napisał(a):Wyświetl post

takie posty tylko potwierdzaja, ze spadek dobrze by Wisle zrobil. przynajmniej pozbyli bysmy sie takich "kibicow" jak coni.

Z jednej strony tak, z drugiej nie, bo trochę prawdy jest w tym co pisze coni.

Mamy prawo wszyscy oczekiwać od piłkarzy, że będą zap...ać aż miło. Nie mówię wygrywać, bo to jest sport i nie wszystko można wygrać (wide: cytat z Reymana).

Ja na Wisłę chodzę od 1988 roku i NIGDY nie śpiewałem "nic się nie stało" gdy widziałem, że nasi przeszli obok meczu. Były mecze przegrane u siebie z Zagłębiem i innymi cieniasami (wtedy), ale było widać, że po prostu nie szło, albo ich bramkarz miał dzień konia, wtedy co innego, porażka się może przytrafić.

Co do wyczyszczenia trybun z 'kosmitów"- to chyba nierealne. Lepiej ograniczyć się do stworzenia w odpowiednich enklaw na stadionie, gdzie "kosmici" nie byli by mile widziani
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 17.02.2011, 14:48
Coglin napisał(a):Wyświetl post

Wydaje mi się że czasy się trochę zmieniły i takich osób się już nie pozbędziesz bez względu na miejsce w lidze, bo przez ostatnie lata ich liczba bardzo wzrosła na każdym stadionie.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
rafaelo
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.02.2011, 15:30
[QUOTE=coni;1052117]Wole miec LM i co roku Mistrza niz brandzlowac sie "atmosferą' tak jak ty!!!

Wole poswiecic atmosfere i swoje dobre samopoczucie w zamian za tytuly i szacunek

dla ciebie liczy sie tylko kasa i sukcesy pilkarzy wiec niemamy o czym rozmawiac
lige mistrzow masz na polsacie
karnet na arsenal juz masz?
Powód: q
Ostatnio edytowane przez rafaelo : 17.02.2011 o godz. 15:32.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 17.02.2011, 13:51

czyj niby szacunek ? prawda jest taka, że gdyby nie atmosfera to stadiony w Polsce świeciłyby pustkami
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 17.02.2011, 14:42
Coni - Ale tobie nikt nie każe pracować 40h tygodniowo za twoja pencje... zawsze mogles zostac pilkarzem i zarabiac 100 tys za 10h w tyg... wiec do kogo masz pretensje? Racja mozna sie w....iac jak widac brak zaangazowania, a nie jak im umiejetnosci na wiecej nie pozwalają... Ja nie widzialem, zeby w poprzedniej rundzie przesli obok meczu... zawsze grali na tyle ile potrafili... a gwizdy w meczach ze Slaskiem czy Lechia byly zenujące. Jak placisz za karnet to wymagaj sobie w kinie... mecz to sport i nie zawsze placisz za to co bys chcial zobaczyć.
I nie wypowiadaj sie na sprawy ktorych nie rozumiesz... bo dla niektorych Wisla to styl zycia, kochaja atmosfere i dlatego tam przychodzą wiec nie wysmiewaj tego, bo w....iasz ludzi. Skoro dla ciebie to jest glupie, to znaczy ze tego nie rozumiesz... wiec nie komentuj albo spróbuj zrozumieć
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów