|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
A ja wlasnie chcialbym zeby Wisla byla jak Arsenal, zebysmy co rok grali w LM, zeby byla kasa na nowych co raz lepszych zawodnikow, zeby stadion byl wypelniony do ostaniego miejsca. Atmosferą moi mili nie zdobywa sie mistrzoswa i LM. Do tego potrzebe sa pieniadze i co raz lepsi zawodnicy, a do tego potrzebny jest nam stadion wypelniony do ostaniego miejsca i dobry marketing. A jak chcesz miec dobra atmosfere to zapros dziewczyne na romantyczna kolacje, bo wspolczesna pilka nozna to tylko i wylacznie KASA i taka jest prawda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
....a paranoja ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pilkarze biora po 100 tys miesiecznie i jak widze ze im sie nie chce biegac po boisku przez 90 min RAZ na tydzien to krew mnie zalawa, za co oni biora ta kase? A taki jeden z drugim pewnei jescze im speiwacie " Nic sie nie stalo...." Ja na swoja pensje haruje przez 40h/tyd i jak cos zepsuje to szef nie spiewa mi "nic sie nie stalo ..." Jak place za karnet to wymagam zaangazowania przez 90 min!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
ja .......e skad sie tacy "kibice" biora |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wole miec LM i co roku Mistrza niz brandzlowac sie "atmosferą' tak jak ty!!! Wole poswiecic atmosfere i swoje dobre samopoczucie w zamian za tytuly i szacunek. Pewnie jescze w swojej naiwnosci wierzysz w to ze jak bedziesz sie darl na stadionie to pilkarze beda lepiej grac? buahah Otoz moi mili oni graja tylko i wylacznie dla kasy a ciagle pitolenie o 12 zawodniku w postaci kibicow to zwykle robienie z ludzi glupkow. Oni maja tam grac i zap...c przez 90 min na 100% swoich mozliwosci bez wzgledu czy jest diping czy cisza. za to im placimy w postaci biletow i karnetow!! I nie mowcie mi ze tak sie nie da. Jak ktorys nie moze to nie musi grac w tym klubie! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() p.s w Poznaniu poswiecili honor szacunek dla sukcesu... coś calkiem dla ciebie... mozesz im kibicować. Uwierz mi na Wisle to sie nigdy nie stanie... choćbyśmy mieli grac w finale LM 5 lat pod rząd... ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jesli ma byc super 'atmosfrea' na wpol pustym stadionie to ja wybieram cichcszy ale pelny stadion. Bo pelne stadiony=kasa=lepsi zawodnicy=wiekksza konkurencja miedzy nimi=zaangazowanie przez pelne 90 min=sukces=wiecej ludzi na stadionie itd
Nie wiem co nazywasz sukcesem ale w Poznaniu go nie widze!(dzisaj pewnie odpadna, bo sa cieniutcy) z twoej wypowiedzi wnioskuje ze to co dla ciebie jest sufitem dla mnie jest podloga! |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
takie posty tylko potwierdzaja, ze spadek dobrze by Wisle zrobil. przynajmniej pozbyli bysmy sie takich "kibicow" jak coni. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Z jednej strony tak, z drugiej nie, bo trochę prawdy jest w tym co pisze coni. Mamy prawo wszyscy oczekiwać od piłkarzy, że będą zap...ać aż miło. Nie mówię wygrywać, bo to jest sport i nie wszystko można wygrać (wide: cytat z Reymana). Ja na Wisłę chodzę od 1988 roku i NIGDY nie śpiewałem "nic się nie stało" gdy widziałem, że nasi przeszli obok meczu. Były mecze przegrane u siebie z Zagłębiem i innymi cieniasami (wtedy), ale było widać, że po prostu nie szło, albo ich bramkarz miał dzień konia, wtedy co innego, porażka się może przytrafić. Co do wyczyszczenia trybun z 'kosmitów"- to chyba nierealne. Lepiej ograniczyć się do stworzenia w odpowiednich enklaw na stadionie, gdzie "kosmici" nie byli by mile widziani ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wydaje mi się że czasy się trochę zmieniły i takich osób się już nie pozbędziesz bez względu na miejsce w lidze, bo przez ostatnie lata ich liczba bardzo wzrosła na każdym stadionie.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
[QUOTE=coni;1052117]Wole miec LM i co roku Mistrza niz brandzlowac sie "atmosferą' tak jak ty!!!
Wole poswiecic atmosfere i swoje dobre samopoczucie w zamian za tytuly i szacunek dla ciebie liczy sie tylko kasa i sukcesy pilkarzy wiec niemamy o czym rozmawiac lige mistrzow masz na polsacie karnet na arsenal juz masz? Powód: q
Ostatnio edytowane przez rafaelo : 17.02.2011 o godz. 15:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coni - Ale tobie nikt nie każe pracować 40h tygodniowo za twoja pencje... zawsze mogles zostac pilkarzem i zarabiac 100 tys za 10h w tyg... wiec do kogo masz pretensje? Racja mozna sie w....iac jak widac brak zaangazowania, a nie jak im umiejetnosci na wiecej nie pozwalają... Ja nie widzialem, zeby w poprzedniej rundzie przesli obok meczu... zawsze grali na tyle ile potrafili... a gwizdy w meczach ze Slaskiem czy Lechia byly zenujące. Jak placisz za karnet to wymagaj sobie w kinie... mecz to sport i nie zawsze placisz za to co bys chcial zobaczyć.
I nie wypowiadaj sie na sprawy ktorych nie rozumiesz... bo dla niektorych Wisla to styl zycia, kochaja atmosfere i dlatego tam przychodzą wiec nie wysmiewaj tego, bo w....iasz ludzi. Skoro dla ciebie to jest glupie, to znaczy ze tego nie rozumiesz... wiec nie komentuj albo spróbuj zrozumieć ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|