The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2011, 22:21
Kto chwali że ceny są super niskie niech mi zasponsoruje karnet!! zarząd chyba spadł na głowę z okrąglaka!! jak można na łuk dać ceny normalnych karnetów po 200zeta. I gdzie zniżki dla przedłużających? No nie ma bo dla klubu po raz kolejny liczy się kasa! Legia z tego co widzę ma takie same ceny jak my tylko że w warszawie są najwyższe w Polsce wypłaty! podobnie w Poznaniu!

A jak ktoś chwali Legie niech zobaczy statystyki widzów na meczach. Mieli cały czas komplet?

I nie dziwcie się że na młynie będą przypadkowe osoby bo geniusz który wymyślił podział cen nie wpadł na pomysł aby chociaż zbliżyć ceny sektora za bramką do łuków! Wtedy problem by się rozwiązał.
Nagle wyrosło nam pokolenie dla którego 200 zł. to pryszcz! oby tak dalej.
A jak ktoś się nie uczy po technikum to co? ma wybulić 190zeta?

Karnety podane na stronie Legii są na CAŁY SEZON a jak nie umiesz czytać jeden z drugim ze zrozumieniem to mi przykro.

Regan pięknie szkoda że po 200 nie dojebali prawda?

I nie wiem jak wam matematycy wyszło z dzielenia 145 na 8 16zł. bo mi cały czas wychodzi 18 z groszami!!

Kiedy klub dostosuje ceny do kieszeni kibiców? Nie mogli dać na młyn po 110? Mogli tylko wtedy by za dużo ludzi na mecz przychodziło.

Ciekaw jestem co powiecie gdy na trybunach będzie 15tys ludzi?

Wislak88 takie teksty to do kolegów puszczaj o wypraszaniu na drugą stronę błoń!! I od kiedy to przywiązanie do klubu mierzy się ilością pieniędzy? A takie podziały właśnie powstają! Na tych którzy od rodziców wysępią i na resztę która ma rodziny na otrzymaniu, szkołę do opłacenia, zapłacenie za dojazdy i Bóg wie co jeszcze! Jak ceny takie mają być bo otworzyli nowy stadion to ja już wolę na betonowych schodach stać na starej IX!! Kibice powinni stać razem w jednym szeregu a nie rodzić podziałów na kasiastych i resztę!!
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 09.02.2011 o godz. 22:33.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów