|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ciekawe też ile w tym prawdy, że interesujemy się Ivan'em Vuković'eim. Co prawda miał być to koniec transferów do pola, ale może po niemocy strzeleckiej zaprezentowanej w sparingach doszli do wniosku, że 2 napastnik też potrzebny.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tylko co on tak na prawdę zrobił... Jeśli prawdą jest że ustalił warunki, pojechał na wakacje i dostał do podpisania zupełnie inny kontrakt(ponieważ RN zablokowała pierwotną wersję), to ja się mu kompletnie nie dziwie że nie podpisał
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z tym Vukoviciem to jest ciekawa sprawa. Na 3 różnych potralach podają jego wzrost: 175 cm, 178 cm i 185cm. Ciekawe jak to jest naprawdę. Teraz to myślę że przydałby się napastnik tak do 180 wzr. szybki i przebojowy. Coś w stylu Grosickiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Co racja to racja
![]() wikipedia.org : 175 cm national-football-teams.com : 185 cm transfermarkt.de : 177 cm |
|
|
|
Guest
|
|
Niemniej nie chcę Dolhy w Wiśle bo sportowo pamiętam takie mecze i klopsy jak z Feyenordem, Arą czy Legią. Dolsze w meczach pod presją ewidentnie siadało psyche co najlepiej widać było jak przyjechał potem z Amiką. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Nie ma tematu Dolhy w Wiśle a Wy dalej o tym dywagujecie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Miał jeden bardzo dobry sezon w naszych barwach, powiązany z naszym bardzo słabym sezonem, gdzie miał sporo sytuacji do wykazania się. Potem, ani wcześniej nie bronił już na takim poziomie. Więc jego kandydatura, ze względu na aspekty sportowe, jak i te kibicowskie jest BEZ SENSU. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Generalnie nie wiemy jak to było a napisałem to tylko dlatego by zachować do tego wszystkiego dystans, szczególnie że Dolha nam raczej nie grozi. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=13920 http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=14938 http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=15591
Ostatnio edytowane przez jova : 05.02.2011 o godz. 16:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
jasne marudzicie na Peskovicia, marudzicie na Dolhe, robcie tak dalej wywierajac presje na zarząd a z bramkarza bedzie wielkie g.... w tym sezonie i bedzie bronił niepewny Jovanic czy jeszcze mniej pewny Kurto
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
tak powaznie a dlaczego nie...Peksovicia to jeszcz rozumiem i ciagnacy sie za nim smrod ale Dolha? było mineło trzeba przebaczyć i tyle...inaczej zostaniemy z reka w nocniku a wole juz Dolhe niz jakies pseudo wynalazki bałkańskie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Żeby się tylko nie zamkneli w sobie :/
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gorszą rzecz zrobił Uche który na chama wymusił transfer. Ale i tak pewnie nie ma tematu, bo zbymak mówi że Dolhę chce Arka. On często ma racji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uche to jego menago tak nawkrecał z Ajax-em i się po obrażał na wszystkich. Ale nie ma co, bo jeszcze możemy na chłopie zarobić
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Nie jesteśmy Amika, ze za wizje skucesu będziemy sprzedawać własny honor... ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Wez czlowieku szanuj sie... przeczytales jakies brednie i najgorsze w tym jest to ,ze zaczynasz ukladac chore teorie! Juz potrafie zrozumiec ze zaczyna sie płacz i stanowcze "Dolha won od Wisły" mimo tego ze to chyba powinno byc oczywiste dla wszystkich z r22 no ale ktos czasem sie da w h..a zrobic. Ale ty to poprostu mnie dobiles swoim postem. Domyslam sie ze kazdy z nas fetowal bramki i domowe zwyciestwo Wisly nad grekami ale błądzisz i to bardzo myslac ze fetowano bo ustrzelił bramke własnie uche. Niezapominaj ze jako piłkarza Wisły to był jego zafajdany obowiazek zeby grac na 100% mozliwosci i z racji swojej pozycji cos czasami ustrzelic bo trudno chyba wymagac tego od bramkarza czy stopera. Tak naprawde to malo wazne dla mnie jest kto i kiedy strzela gole dla Wisly bo liczy sie tylko wynik druzyny a nie tego czy tamtego. Ochłoń wiec i niech postawa piłkarza uche w kilku meczach nie bedzie dla ciebie wystarczajacym impulsem by insynuowac cos w stylu ...dolha wybaczamy i prosimy o wybaczenie. Jeden i drugi to zwykle frajerstwo ktore sie kiedys wypieło na Wisle zapominając w jakim klubie i miescie graja, a do wora jeszcze by sie kilku tez zmiescilo np: kokoszka, surma). My Wislacy jednak mamy dobrą pamiec i to nas wyróznia w Krakowie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprawa jest prosta. Nie po to w pamiętnym meczu z Amica (wtedy jeszcze Lechem) buczałem, kląłem, śmiałem się z Dolhy, żeby teraz tego kiepa oglądać w naszej bramce. Zresztą tamtym meczem udowodnił, że w ważnych momentach pęka. Nie trzeba w Wiśle takich zawodników.
Może niech jeszcze Surme do kompletu sprowadzą O_o |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Co do transferów nowych graczy ,to jestem ciekawy ,bo tak jak pisalem byl entuzjazm po kontraktach Bunozy, Jovanica,ktory teraz ponoc jest za slaby na bramke czy Riosa ktory grzal lawe |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to wtedy Valckx sprawiłby nam mieszane uczucia... Z jednej strony zdrajca, z drugiej strony b. dobry bramkarz. Już zresztą sprawił co niektórym kibicom, ściągając Meliksona.
Ja osobiście jestem przeciwko pojawieniu się Dolhy przy R22, więc mam nadzieję że nie trafi do nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przeczytać i powiesić nad łóżkiem. Tu nie Poznań.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Którym? afere to zrobiły płaczki, chyba takie jak ty... bo widze dałeś sie wciągnać
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Guest
|
|
Z Meliksonem raczej nie dopatrzyłem się problemu. Zawsze mogą znaleźć się ludzie z IQ na minusie jednak to nie dotyczy tylko Wisły. Cytując klasyk: "Na całym świecie są faszyści, którzy nienawidzą "innych" rąk."
Ostatnio edytowane przez westersyl : 05.02.2011 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |