|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
||
Ch** mnie interesuje czy w Zimbabwe, Kongo czy w Brazylii mają dobrą opinię o trenerze .Dla mnie liczy się efekt. Czym różni się gra Wisły dziś od Wisły prowadzonej przez Kaspra/Kowalika ? Okuka u siebie w kraju przed przyjśćiem do Wisły miał lepszą opinię aniżeli R.M. i co z tego wynika? Nic.Liczy sie to co osiągnie. Ulatowski przed objęciem Cracovii miał łatkę nowego Skorży, i jakie efekty? taki był temat : Cytat:
Jesteś pewien że Nasz trener coś potrafi ?Ja z ferowaniem wyroków wstrzymam się dopóki nie zobaczę efektów w grze. Zresztą, Ty opinię o Bakero znasz tylko z tego co wyczytasz z prasy..jesli sie myle,to wal priv bo rozwalimy temat.
Skoro Maaskant przejął tak słabą drużynę to jak słabą miał Maciek Skorża który przejął ją po masakrycznie fatalnym sezonie i zdobył 2MP ? Wolfy :skoro znasz opinię o Maaskancie w Holandii,rozumiem ze jak go zatudnili wiedziałeś dokładnie o kogo chodzi?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.02.2011 o godz. 20:34.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|