The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2011, 23:00
Bambo1906 napisał(a):Wyświetl post
Czyli możemy powiedzieć, że nastał ten moment kiedy zaczniemy je*ać Riosa i dajemy odpoczynek Łobodzińskiemu? bo już was nie mogę pojąć.
Ktoś go jebie?

Strzelił coś?
Nie.
Przegrał miejsce w składzie ze słabiutkim Żurawskim?
Przegrał.
Gra słabo?
Gra.

Więc jak nie masz nic sensownego do dodania, to nie zaczynaj przynajmniej kolejnej nawalanki na forum. Będzie grał dobrze, to zbierze należne pochwały. Na razie jest piątym kołem u wozu i szczerze mówiąc wali mnie, czy to przez zimę, czy go koledzy w drużynie nie lubią, czy może go chłopak rzucił albo wujek w dzieciństwie molestował. Oceniam piłkarza, który obecnie jest całkowicie bezproduktywny w Wiśle.

No więc, czy masz coś sensownego do dodania?

bozar napisał(a):Wyświetl post
A ja myślę, że zbyt pochopnie ferujesz wyroki. W ogóle teksty typu "po gościu widać" w sytuacji gdy sam przyznajesz, że niewiele razy go widziałeś bo niewiele grał... no są niepoważne, nie sądzisz?
Otóż Rios na treningach udowodnił że ma potencjał, może to że go jeszcze nie przekuł na częstsze występy wynikało z aklimatyzacji? Pamiętam dobrze początki Żurawia w Wiśle - też nie było różowo, dużo czasu potrzebował.
Rios przyzwyczaił się do nowych warunków i myślę że na wiosnę zobaczymy go w dużo lepszej dyspozycji.
Ja nie feruję wyroków, tylko bronię decyzji Maaskanta. A właściwie - ona sama broni się postawą Riosa na boisku, kiedy akurat miał okazję grać. Mówiąc prościej: "nie ma absolutnie żadnych przesłanek aby uznać, że Rios zasługuje na miejsce w składzie bardziej niż Żurawski". I to jest, niestety, fakt.
Nie jest też tak, że ja chcę oglądać Żurawskiego w obecnej formie na boisku. Nie chcę, tym bardziej że pamiętam go jako świetnego napastnika, który strzelił dla Wisły masę bramek. Ale to nie daje mi prawa do podważania decyzji Maaskanta, bo Rios - ogólnie - zamula.
Zawsze jest tak, że jak drużynie nie idzie, to kibice zaczynają się zastanawiać dlaczego nie gra Jasiu zamiast Zdzicha. Zazwyczaj jednak okazuje się (często już u innego trenera) że Jasiu jest po prostu pierdoła.
Ja tu nawet czytałem, że "Łobo" powinien "dostać szansę" zamiast Małeckiego, bo więcej daje drużynie. Różni się trafiają pacjenci.

Reszta jak wyżej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.02.2011 o godz. 23:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów