The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2011, 21:23
wolfy a jak Rios ma strzelać bramki jak nie gra prawie w ogóle. Dla mnie to trochę dziwna sytuacja, zastanawia mnie czemu Maaskant daje go na ogony w sparingach. Jak go nie chcą to niech skrócą wypożyczenie i go oddadzą Nie wiem co o tym w ogóle myśleć.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.02.2011, 21:37
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
wolfy a jak Rios ma strzelać bramki jak nie gra prawie w ogóle. Dla mnie to trochę dziwna sytuacja, zastanawia mnie czemu Maaskant daje go na ogony w sparingach. Jak go nie chcą to niech skrócą wypożyczenie i go oddadzą Nie wiem co o tym w ogóle myśleć.
Widzisz, nie gra pewnie dlatego, że:
a) w całej karierze strzelił może ze trzy bramki
b) w Wiśle strzelił dokładnie zero
c) Maaskant obserwował go na treningach i widać uznał, że szkoda na niego stawiać
d) po gościu widać, że napastnika z niego nie będzie. NIGDY.

No, ale jest ten fetysz "dawania szans".
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
bozar
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.02.2011, 22:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Widzisz, nie gra pewnie dlatego, że:
a) w całej karierze strzelił może ze trzy bramki
b) w Wiśle strzelił dokładnie zero
c) Maaskant obserwował go na treningach i widać uznał, że szkoda na niego stawiać
d) po gościu widać, że napastnika z niego nie będzie. NIGDY.

No, ale jest ten fetysz "dawania szans".
A ja myślę, że zbyt pochopnie ferujesz wyroki. W ogóle teksty typu "po gościu widać" w sytuacji gdy sam przyznajesz, że niewiele razy go widziałeś bo niewiele grał... no są niepoważne, nie sądzisz?
Otóż Rios na treningach udowodnił że ma potencjał, może to że go jeszcze nie przekuł na częstsze występy wynikało z aklimatyzacji? Pamiętam dobrze początki Żurawia w Wiśle - też nie było różowo, dużo czasu potrzebował.
Rios przyzwyczaił się do nowych warunków i myślę że na wiosnę zobaczymy go w dużo lepszej dyspozycji.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 03.02.2011, 21:37
Kluvi napisał(a):Wyświetl post

Dlatego piszę że chłop tak naprawdę w Wiśle nie dostał szans pokazania swoich umiejętności.
Tak więc albo jest pokłócony z trenerem albo... nie nie on nie moze chyba być słabszym od Żurawia?
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 03.02.2011, 21:38
sergio napisał(a):Wyświetl post
Dlatego piszę że chłop tak naprawdę w Wiśle nie dostał szans pokazania swoich umiejętności.
Tak więc albo jest pokłócony z trenerem albo... nie nie on nie moze chyba być słabszym od Żurawia?
Tak? Nie może? Tyle że jest. Świadczy o tym dorobek bramkowy w poprzedniej rundzie.

Żurawski może i jest słaby, ale Rios zapracował na razie najwyżej na bilet powrotny do Argentyny.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.02.2011 o godz. 21:41.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 03.02.2011, 21:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak? Nie może? Tyle że jest. Świadczy o tym dorobek bramkowy w poprzedniej rundzie.

Nie chcę tu sie spierać ale jakby miał tyle szans gry co Żuraw pewnie by trafił więcej ale teraz można sobie gdybać. Faktem jest że w 2 pierwszych sparingach prezentował sie dużo lepiej od Maćka.
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 03.02.2011, 21:56
sergio napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę tu sie spierać ale jakby miał tyle szans gry co Żuraw pewnie by trafił więcej ale teraz można sobie gdybać. Faktem jest że w 2 pierwszych sparingach prezentował sie dużo lepiej od Maćka.
I faktem jest że nic w nich nie strzelił. A to "dużo lepiej"? Grał słabo, jak reszta drużyny.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów