|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wolfy a jak Rios ma strzelać bramki jak nie gra prawie w ogóle. Dla mnie to trochę dziwna sytuacja, zastanawia mnie czemu Maaskant daje go na ogony w sparingach. Jak go nie chcą to niech skrócą wypożyczenie i go oddadzą
Nie wiem co o tym w ogóle myśleć.![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
a) w całej karierze strzelił może ze trzy bramki b) w Wiśle strzelił dokładnie zero c) Maaskant obserwował go na treningach i widać uznał, że szkoda na niego stawiać d) po gościu widać, że napastnika z niego nie będzie. NIGDY. No, ale jest ten fetysz "dawania szans". ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Otóż Rios na treningach udowodnił że ma potencjał, może to że go jeszcze nie przekuł na częstsze występy wynikało z aklimatyzacji? Pamiętam dobrze początki Żurawia w Wiśle - też nie było różowo, dużo czasu potrzebował. Rios przyzwyczaił się do nowych warunków i myślę że na wiosnę zobaczymy go w dużo lepszej dyspozycji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Dlatego piszę że chłop tak naprawdę w Wiśle nie dostał szans pokazania swoich umiejętności. Tak więc albo jest pokłócony z trenerem albo... nie nie on nie moze chyba być słabszym od Żurawia? ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Żurawski może i jest słaby, ale Rios zapracował na razie najwyżej na bilet powrotny do Argentyny.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.02.2011 o godz. 21:41.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Nie chcę tu sie spierać ale jakby miał tyle szans gry co Żuraw pewnie by trafił więcej ale teraz można sobie gdybać. Faktem jest że w 2 pierwszych sparingach prezentował sie dużo lepiej od Maćka. ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I faktem jest że nic w nich nie strzelił. A to "dużo lepiej"? Grał słabo, jak reszta drużyny.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|