The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
WIELKI_CZŁOWIEK
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2011, 09:21
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Nawet tego tekstu it nie zauważyłem. Strasznie naiwna ta polska młodzież dzisiaj, co im napiszą, to uwierzą.

Ruch kibicowski to jest właśnie taka wspaniała sprawa, że nawet jeśli tytułem profesora wyższej uczelni może pochwalić się w nim może promil członków, to intuicja i mądrość życiowa przebija 90% tego, co reprezentuje sobą tzw. inteligencja. Bardzo dużo bardzo trzeźwo myślących ludzi.

Z Amici się śmiejecie, a Wiara Lecha robi bardzo dużo dobrego, to zdaje się było jedyne środowisko, które zorganizowało obchody rocznicy Powstania Wielkopolskiego.

Nie wydaje mi się, żeby zwalczanie ruchów kibicowskich w Polsce było ze strony GW przejawem myśli strategicznej, tj. typowej dla lewicy czerwonej i brunatnej pacyfikacji elementów w społeczeństwie żywotnych, niepokornych i niezależnie myślących, ale to raczej przejaw michnikowej taktyki, tj. zajadłe wyszydzanie wszystkiego, co swojskie, polskie, przywiązane do tradycji.

Tu nie ma miejsca na kompromisy. Można powalczyć ich bronią, tj. siać prowiślacką propagandę przez prawicowe media, zwłaszcza w kontekście nadchodzącej książki Grossa - ale nie można godzić się na opluwanie przez byle gnojka z licencjatem, który pisze za średnią krajową jakieś bzdury na zamówienie swoich pryncypałów zza biurka dalej.
Dalej, dalej gloryfikuj, to ty siejesz propagande w tym wypadku, a nie GW. Co was boli w tym artykule? W zasadzie brak jakiegokolwiek ataku na Wiselke, gosc opisuje negatywne komentarze ze strony cortezza i innych prawicowych oszolomow a popiera szybkie i sprawne dzialanie administratorow (w tym flamengisty- tak byla tam literowka, poniewaz 'i' stoi kolo 'u' , o zgrozo administratora do ktorego sposobu dzialania mam najwiecej zastrzezen ale to nie temat na ta dyskusje) Powyzsze pokazuje ze fanami Wisly sa tacy i tacy kibice. Artykul wywazony, co juz bardzo nieliczni zauwazyli. Dla mnie duzym bledem bylo to ze negatywne komentarze zostaly usuniete, wyjatkowo powinny wyplynac na wierzch.

PS. Jak ja nienawidze skrajnosci! Pisz sobie do prawicowych pisemek, sa rownie obiektywne co pisemko GW.
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów