Kluvi napisał(a):

For_Fun_ a Ty chłopie masz pojęcie o okresach przygotowawczych o szlifowaniu formy o osiągnięciu formy? masz? bo ja mam studiowałem to. TY przestań chrzanić bo najlepszy sprzęt Ci nie pomoże ani monitoring jak źle przygotujesz ludzi poczytaj sobie podstawy treningu to może zrozumiesz.
Jak chcesz mieć kolesi w optymalnej formie jak była spora przerwa takie indywidualne treningi to maja spowodować to żeby nie było przepaści między zawodnikami teraz trzeba budować formę.
|
Wow, nie ma to jak "merytoryczne" argumenty. Studiowales? Na jakiej uczelni? Chyba zaocznie, bo piszesz glupoty. Ja sie zajmowalem pilka nozna na powaznie przez ponad 10 lat. Nie wyobrazam sobie, zeby pilkarz, ktory mial przerwe, nie trenowal w tym czasie, we wlasnym zakresie. Kazdy profesjonalista(ale mowie tez o amatorach, ktorzy kochaja ten sport), ktory kosi olbrzymia kase, nie moze sobie pozwolic na zapuszczenie...w dodatku ile tyg. minelo od zakonczenia treningow w zeszlym roku? Kilka...i nagle obzarte brzuchy, ktore lapia zadyszke po 15 minutach. Za takie "cuda" powinny byc olbrzymie kary finansowe. Nastepna sprawa...skoro mamy takie braki, to powinnismy zaczac na treningi na poczatku stycznia, zaraz po nowym roku, tak jak to robia norwegowie, ktorzy lige zaczynaja dopiero w marcu.
Dziecko, a ja sie gdzies odnosilem bezposrednio do meczu? Chyba raczej do wyniku i kwestii przygotowan

. Nie ma to, jak czytanie ze zrozumieniem.