|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
NA FB piszą że kolejne dobre wieści, mam nadzieje że Genkov!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Za oficjalnym fb:
Jeśli myślicie, że Siwakow to koniec dobrych wieści na dziś, to jesteście w błędzie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
po statystykach mozna jednak wnosci, ze Siwakow to taki przeszkadzacz srodka pola (czyli taki typowy produkt polskiej czy wschodniej szkoly pilkarskiej) ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ojej musisz się czepiać. Po prostu nie podoba mi się takie rozwiązanie sprawy. Jeśli Holendrzy są tacy dobrzy, to nie muszą wypożyczać piłkarzy po to, by zdobyć mistrzostwo. Uznam to wypożyczenie za słuszne, jak sprowadzą Meliksona. Bo wtedy będzie to miało jakiś racjonalny sens.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie to będzie jednak Genkov, nie Melikson.
Choć pewnie jakby obaj podpisali kontrakt, to ktoś zaczął odzywać by się i gadać, że czemu nie ma bramkarza?! GENKOVV!!! ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y/........jest!!!!!!!!! Wreszcie napastnik!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Genkov w Wiśle
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ialej_gwiazdy/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No to już możemy mówić o całkiem dobrym okienku. Teraz pozostaje dopiąć temat Meliksona i podpisać nowego bramkarza. Wówczas zespół powinien być wystarczająco silny, aby spokojnie zdobyć Mistrzostwo Polski.
![]()
Studiuję w Warszawie... ale w sercu wciąż WISEŁKA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 28.01.2011 o godz. 16:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeszcze tylko Melikson i bedzie dobrze.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak dla mnie to wszyscy są w komplecie i nie ma specjalnie co się napalać. W przyszłym tygodniu bramkarz i tyle. I tak nie jest źle.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję że udowodnią swoją wartość na boisku i dzięki temu wrócimy na należyte nam miejsce w lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobrze to będzie jak przyjdzie bramkarz. Bardzo dobrze natomiast jeżeli bramkarz i lewy obrońca.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 28.01.2011 o godz. 16:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja bym raczej poweidział, że widać różnice w kupowaniu gracza który nie mieści się na ławce, a gracza, który uznawany jest za jednego z najlepszych pomocników ligii Izraelskiej i gwiazdę zespołu. Oczywiście zdaje sobie sprawę z różnicy między Serie A a ligą w Izraelu, ale po prostu łatwiej wyciągnąć kogoś komu nie idzie, niż kogoś kto jest na topie.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
No jest Genkov nareszcie
Fajnie by bylo jakby jescze zrobili Meliksonowi zdjecie juz w samolocie i trzymali napiecie do konca.. ale dnia dzisiejszego |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ciekawe uzupelnienia skladu. Teraz czekam na naprawde dobrego napastnika, ktory bedzie zdecydowanie lepszy od Pawla Brozka...takie byly w koncu zapowiedzi. W dodatku, jak narazie w kadrze nie ma zadnego bramkostrzelnego napadziora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Przepraszam, czy tylko mi oficjalna strona nie chciała się otworzyć w powodu przeciążenia na linii? Nie dziwię się, jeśli tak wiele osób chciało sprawdzić "oficjalne potwierdzenie" że w końcu mamy nowych napastników - sztuk 1.
Tak się zastanawiam, czy wszystkie 3 nasze nowe nabytki zdążą dotrzeć do Hiszpanii na tyle "wcześnie", aby zagrać w niedzielno-wieczornym meczu przeciwko Valerendze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kurde Stan robi kawałek dobrej roboty. Profeska całkowita. Jak przyjdzie Melikson i bramkarz to będzie wręcz nieprawdopodobnie przypominając ostatnie okienka. Marzy mi się żeby wynalazł nam zdolnego młodego bez kompleksów napadziora i sprowadził na 2-3 lata...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Tylko czy ilość zawodników sprawdzanych pojdzie w jakość. W lecie sami widzielismy ilu przyszlo pilkarzy, jak grali/ i co soba prezentowali. Na szczescie Ci, ktorzy przychodza teraz WYDAJĄ SIĘ BYĆ lepsi. 3majmy kciuki. Jednak ja dalej nie jestem zadowolony z tego, że Holendrzy próbują z Nas zrobić internazionale...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Nasze nowe nabytki zdążą przed meczem z Valerengą (Będą w sobotę wieczorem w Hiszpanii) czy zagrają? Nie wiadomo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przecież oni w Hiszpanii powinni być już jutro rano. Dziś Kew i Michaił wsiadają w samolot i lecą do Alicante
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ialej_gwiazdy/
Jak przeczytałem tą wiadomość to jebnięcie kamienia, ktory spadł mi z serca słychać było nawet gdzieś w okolicach Wodzisławia. W końcu ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A co do Sivakova to może też grać na obu skrzydłach. Mam nadzieję, że uda się go wykupić. Choć przypuszczam, że w naszej ogórkowej lidze będzie błyszczał i Caligiari zaśpiewa za niego tyle, że nie będziemy go w stanie zatrzymać. Dobra robota Staszka i wielkie big up, ale dla Mnie niepokojące jest jak wygląda bok defensywy. Gdy za Palijca wszedł Branco to już był dramat ostatnio. Ale kij z tym. Bez zbędnego jarania się wróciła nadzieja do walki o mistrzostwo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|