|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() Generalnie twoja diagnoza jest ok, ale w tym przypadku pojechałeś konkretnie po bandzie. Dla mnie to zupełny ewenement, że Kikut gra dalej w Amice POZnań. Nie wiem, może jak kiedyś pewien gościu z Grodziska, miał względy u córki szefa. Jego nazwisko jak ulał pasuje do umiejętności sportowych. Natomiast "trzymanie poziomu" w wypadku Gancarczyka... On trzyma, tak samo jako delikwent z ostrym zapaleniem pęcherza. Ciągle popuszcza. Kiedyś był naprawdę niezły, ostatnią rundę miał fatalną. Może wróci do jako-takiej formy, ale w tym wieku to już nie jest zawodnik, który będzie grał dużo lepiej. Akurat najmniej uwag krytycznych mam do Henriqueza. Porównywanie ich z naszymi bocznymi obrońcami nie jest najfortunniejszym pomysłem, bo to chyba najsłabiej obsadzone pozycje w Wiśle. Amika będzie miała b. silny środek pola, ale słabe skrzydła. Zadziwiające, że stać ich na wywalenie 1 mln € i 400 tys. € kontraktu na środkowego pomocnika w sytuacji, gdy mają Bandrowskiego, Injaca i Dyrgasa. A na skrzydłach pustawo. Ale widocznie stać ich na taką "rozrzutność". W skrzyni, w pierwszym statku zmierzającym do Turcji. Obawiam się, że będziemy musieli dopłacić. Jednego Pączka Polakom już udało się opchnąć, są przecież granice frajerstwa.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 25.01.2011 o godz. 09:13.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bandrowski po kontuzji i bardzo możliwe, że będzie musiał się jeszcze poddać operacji. Poza tym w czerwcu kończy mu się kontrakt, a on oczekuje 300 tys. euro rocznie.
Drygas wypadł ze składu na dobre pół roku i na wiosnę raczej nie zagra. Jedynie Injac wydaje się pewniakiem i pewnie razem z Murawskim zajmą środek pomocy. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|