The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2011, 09:10
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
(...)nawet taki Kikut, Henriquez czy Gancarczyk trzymają jakiś poziom- na pewno nie gorszy od Paljicia czy Czikosa. (...)

Generalnie twoja diagnoza jest ok, ale w tym przypadku pojechałeś konkretnie po bandzie. Dla mnie to zupełny ewenement, że Kikut gra dalej w Amice POZnań. Nie wiem, może jak kiedyś pewien gościu z Grodziska, miał względy u córki szefa. Jego nazwisko jak ulał pasuje do umiejętności sportowych.

Natomiast "trzymanie poziomu" w wypadku Gancarczyka... On trzyma, tak samo jako delikwent z ostrym zapaleniem pęcherza. Ciągle popuszcza. Kiedyś był naprawdę niezły, ostatnią rundę miał fatalną. Może wróci do jako-takiej formy, ale w tym wieku to już nie jest zawodnik, który będzie grał dużo lepiej.

Akurat najmniej uwag krytycznych mam do Henriqueza.

Porównywanie ich z naszymi bocznymi obrońcami nie jest najfortunniejszym pomysłem, bo to chyba najsłabiej obsadzone pozycje w Wiśle.

Amika będzie miała b. silny środek pola, ale słabe skrzydła. Zadziwiające, że stać ich na wywalenie 1 mln € i 400 tys. € kontraktu na środkowego pomocnika w sytuacji, gdy mają Bandrowskiego, Injaca i Dyrgasa. A na skrzydłach pustawo.

Ale widocznie stać ich na taką "rozrzutność".

yogul napisał(a):Wyświetl post
(...)
zupełnie nie mam pomysłu gdzie tu upchnąć Łobo(...)
W skrzyni, w pierwszym statku zmierzającym do Turcji. Obawiam się, że będziemy musieli dopłacić. Jednego Pączka Polakom już udało się opchnąć, są przecież granice frajerstwa.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 25.01.2011 o godz. 09:13.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2011, 10:09
flamengista napisał(a):Wyświetl post
mają Bandrowskiego, Injaca i Dyrgasa.
Bandrowski po kontuzji i bardzo możliwe, że będzie musiał się jeszcze poddać operacji. Poza tym w czerwcu kończy mu się kontrakt, a on oczekuje 300 tys. euro rocznie.

Drygas wypadł ze składu na dobre pół roku i na wiosnę raczej nie zagra.

Jedynie Injac wydaje się pewniakiem i pewnie razem z Murawskim zajmą środek pomocy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów