The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2011, 08:53
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Niby w tym okienku dzieje się sporo, a tak naprawdę jak popatrzeć na składy potentatów, to ogarnia człowieka pusty śmiech.

Wisła niby sprowadza trzech potencjalnie dobrych piłkarzy, ale po letnio-zimowej wyprzedaży i przede wszystkim po letnich "wzmocnieniach" kadra i tak jest sklecona na dziko. Druga linia prezentuje się bardzo obiecująco- bez względu na konfigurację, wyjściowa "5" powinna być mocna. Jednak w ataku jesteśmy skazani na Genkova- czy się sprawdzi, czy nie. A na 5 miejsc w defensywie możemy być zadowoleni tylko z tego obsadzonego przez Jaliensa. Reszta to w najlepszym wypadku przeciętność z zadatkami na więcej.
wydaje mi się że u nas największym problemem będzie brak zgrania.
chłopaki naprawdę maja mało czasu na to.

Jednak wydaje mi się że u nas sama kadra na papierze nie jest najgorsza.

Kupujemy bardzo doświadczonego bramkarza, by wsadzić do bramki Jovanicia za którego notabene zapłaciliśmy kilka set tysięcy euro i chcemy pokazać że nie zmarnowaliśmy tej kasy.

W obronie Cikos Chavez Jaliensie Palić, na rezerwie boczni Branko ewentualnie Holender, no i środkowi Bunoza Kowalski.

I skoro przechodzimy na 4-3-3

to pomoc Garguła Sobol Melikson, na zmianę Jirsák Wilk Boukhari

atak Mały, Kirm, środkowy Genkov, w obwodzie Boguś Rios Żuraw.

zupełnie nie mam pomysłu gdzie tu upchnąć Łobo, jako jedyny moim zdaniem nie pasuje do tej taktyki, a najbliżej mu do prawej obrony.
ale z racji że pamiętam iż w powrocie z sosnowca w meczu z Levadia zastanawiałem się co jest gorsze, napierd******* deszcz z każdej strony czy gra Wojtka na prawej obronie, więc wolałem go tam nie proponować.

Tak jak wiemy oprócz bramkarza już nikogo nie bd szukać, no i moim zdaniem kolejne wzmocnienia wiązały by się z sprzedażą naszych zawodników.
Może nie mamy tak mocnej kadry jak Lech, ale też będziemy mieć okolo 20 zawodników z wysokimi kontraktami więc ciężko jest wymagać czegoś więcej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów