|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
jakoś jak przychodzi porównywać inne sprawy z USA to chętnych nie ma. A powiedz mi z czego są wypłacane te pieniądze z budżetu? Ja nie wiem. Ale wydaje mi się że takie budynki z reguły są ubezpieczone. I skoro to porównałaś to przypomnij sobie jakie są tam zasądzane odszkodowania w wyniku różnych wypadków. W tamtym roku odszkodowanie 1mln. dostał koleś który kupił samochód z przyczepą kempingową i sądził że przycisk który jest przeznaczony do ustawienia stałej prędkości służy do autopilota. wcisnął i poszedł sobie do przyczepy. wpieprzył się w drzewo. oprócz kasy dostał nowy samochód od firmy i INSTRUKCJE. Jeżeli Regis ma rację to dla mnie w Polsce dzieją po prostu jaja. ludzie czekają na operację. umierają. zostają okaleczeni bo nie ma kasy która jak się okazuje jest.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 21.01.2011 o godz. 23:07.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|