kreseq napisał(a):

(...)
W Wisle czekaja na kolesia z Izraela, w Legii czekaja na Buljata i tak to wyglada 
(...)
|
Dokładnie. My czekamy, Amika kupuje. A przecież też mogli "czekać" na Murawskiego. Ale wysondowali sprawę, pogadali, ponegocjowali i zobaczyli że będzie z tego kupa. Więc zamiast tego kupili napastnika z Bałkanów o egzotycznym nazwisku.
A my czekamy i mogę się założyć, że zostaniemy z ręką w nocniku. Legia ma mniejszy problem, bo nowi w końcu zaskoczą a i tak Warszawiacy mają szeroką kadrę. Więc nawet jak się nie doczekają Buljata, to tragedii nie będzie.
Co do Rudnevsa.... Mniejsza o spekulacje prasowe, ale co mówi sam zawodnik:
Cytat:
Mój agent pracuje nad kilkoma sprawami. Barcelona byłaby oczywiście najbardziej spektakularnym kierunkiem, ale w tym momencie Premier League wydaje się najatrakcyjniejszą ligą - powiedział Rudnevs.
- Wiem, że Arsenal oglądał mnie w kilku meczach i pytali o mnie mojego menadżera. Transfer do tego zespołu to byłaby sensacja, ponieważ według mnie ich gra jest po prostu nieziemska. Z wielką nadzieją patrzę w swoją przyszłość - kontynuuje napastnik Lecha.
|
Mam nadzieję, że to dziennikarze wymyślili taką odpowiedź zawodnika. Bo jeśli to jego słowa, to chłopak nadaje się do leczenia w Tworkach.