Kaan napisał(a):

|
Miałem taką historię, u siebie na Oświecenia idę do sklepu, tam kilku miejscowych, wyciągam sweter a tam zamiast niego szalik Wisły (po meczu). Udało mi się, choc widzieli co wyciągam, jakbym dostał wp...l to czyja wina? Przede wszystkim mojej głupoty.
|
no to proponuję zgłosić sie na policję i zaproponować karę dla siebie za głupotę.
Ja rozumiem Twój tok i ruscy doskonale wiedzą, że na chłopski rozum to tak moża ludziom oczy mydlić.
A że pijany = zawsze winny to i pijanego Błasika wsadzono w to wszystko.
Fakt, że pijany kierowca wsiadł do samochodu któremu urwało się koło i się przez to wpierdzielił w inny pojazd nie oznacza, że jest winny dlatego że jest pijany.
Niemniej jednak ogólne myślenie ędzie - po g*** wsiadł do samochodu - winny.Błasik pijany- winny. NIestety jesteś ofiarą zręcznej manipulacji rusich i ich agentury w Polsce
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43