The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Siwy_89
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2010, 13:55
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli nie są to "eksperci" to napewno łatwo podważysz tę analizę. Jeżeli nie tak łatwo to znaczy że "eksperci" to jednak eksperci . Analiza wykonana przez gościa który ją zaprezentował w Brukseli podczas odczytu ekipy Macierewicza. NIe mam czasu teraz szukać nazwiska ale jest to proste do znalezienia
Co podałem o drogach niesprawdzonego? To że przytoczyłeś propagandową wersję Grabarczyka że A4 będzie w 2012 prawie do Ukrainy gotowa a ja że niezależni eksperci twierdzą że nie ma takiej szansy jest wg.ciebie niesprawdzone?. Jedyną rzecz w której się pomyliłem to że przetarg na odcinek do Rzeszowa był wtedy już rozstrzygnięty i przyznałem ci w tym rację.Sprawdz na skyscrapercity jaki jest obecnie stan budowanych autostrad /ekspresówek i powiedz że w 1,5 roku będą gotowe
Nie mam zamiaru się zajmować głębiej tą sprawą. Chciałem się tylko dowiedzieć, jakie kompetencje mają eksperci lotnictwa, ktorych analize przytaczasz.

Drozd napisał(a):Wyświetl post

Połowa Twoich informacji o drogach mija się z prawdą tyle że jeszcze o tym nie wiesz .
Ktore?

Poki co to ty twierdziles, ze PO zamienia autostrady na ekspresowki. I to sie mija z prawda.

Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Co podałem o drogach niesprawdzonego? To że przytoczyłeś propagandową wersję Grabarczyka że A4 będzie w 2012 prawie do Ukrainy gotowa a ja że niezależni eksperci twierdzą że nie ma takiej szansy jest wg.ciebie niesprawdzone?. Jedyną rzecz w której się pomyliłem to że przetarg na odcinek do Rzeszowa był wtedy już rozstrzygnięty i przyznałem ci w tym rację.Sprawdz na skyscrapercity jaki jest obecnie stan budowanych autostrad /ekspresówek i powiedz że w 1,5 roku będą gotowe
To dla ciebie droga ekspresowa nie miala zjazdow itp. To ty mowiles rowniez, ze do Szarowa nie ma autostrady. Wersji propagandowej nie ma. Na wszystkie odcinki A4 do granicy masz juz podpisane umowy z okreslonym terminem wykonania. Latwo to sprawdzic. Jeśli nie zdążą, no to nie będzie w tym winy rządu. Są lepsi i gorsi wykonawcy. Widać to w Krakowie, gdzie ZUE oddaje inwestycje kilka miesięcy przed czasem.

PS. Skupmy się na temacie
Ostatnio edytowane przez Siwy_89 : 27.12.2010 o godz. 14:30.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów