|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wogole po jakiego grzyba pierwszą wiosenną kolejkę od jakiegoś czasu układają w zimie? Jaki to ma sens? Bo nie rozumie, tym bardziej ze w 2011 roku nie ma żadnej dużej imprezy typu MŚ czy ME
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
W sumie wolałbym żebyśmy zagrali z Pasami teraz, bo na wiosnę mogą być sporo mocniejsi, ale jeśli odwoływać mecze to wszystkie.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
16 Kolejka Ekstraklasy została oficjalnie odwołana i przeniesiona na Wiosnę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
16. kolejka Ekstraklasy przełożona na wiosnę
http://www.90minut.pl/news/141/news1...na-wiosne.html tak bo w lutym i marcu to nie ma sniegu i mrozu - trzeba bylo przelozyc koleke na za tydzien i zobaczyc w srode - teraz mimo wszystko jest latwiej boiska przygotowac bo nie sa jeszcze tak zmarznięte jak będą po 2 zimowych miesiącach ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Oficjalna pisze, że ostatnia kolejka przełożona na wiosnę.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mamy więc 3 miesiące wolnego od piłki. Można się udać na zasłużony odpoczynek od krajowych boisk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
w zimie gramy a w lecie przerwa.....liga kończy sie w połowie maja a potem zaczynamy w sierpniu:o ten kto to układa jest boiskowym kretynem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Raczej upchną tak żeby skończyć 15 maja... bo przecież tak ''trzeba''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Przelozona wiosenna kolejka przelozona na wiosne. To jest ....a polska piłka właśnie.
Może by klub zorganizował jakiś sparing przy otwartych trybunach? Parę koła by może przyszło. Nie lubia dorabiać? Wiem ze murawa teraz zasypana ale w parę dni idzie się pozbyć tego śniegu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Liga w sezonie 2010/2011 kończy się 30 maja
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
dziwne, ze Bundesliga gra jeszcze przez 2 tygodnie, a startuje jeszcze w styczniu
cytat z 90 minut: Cytat:
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dziękuję, że ktoś przeczytał mój wpis i poszedł po rozum do głowy.
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale przecież inaczej się nie dało. Ma jeszcze sypać śniegiem i to w całym kraju.
Dla nas jest to korzystne, bo kończymy rundę w troszkę lepszych nastrojach, jako wicelider rozgrywek. W dodatku jest szansa na to, by mecz z Arką został rozegrany na normalnej murawie. Niewątpliwie najbardziej stratni są Legioniści i Jagiellonia. Legia mogła dobić dołującą Cracovię. Na wiosnę Pasy wzmocnione przez Filipiaka, nieźle przygotowane przez Szatałowa mogą być groźne. A to będzie mecz na inaugurację rundy. Z kolei Jaga jest nadal "w gazie", więc powinna pokonać solidnego, ale średniego Śląska. Co innego na wiosnę - nie wiadomo, czy utrzymają obecną dyspozycję a Orest może jeszcze sporo poprawić u Wrocławian. Myślę, że sporo zyskuje również Amika. Mają teraz czas na cieszenie się sukcesem i negocjowanie nowych kontraktów. No i ew wzmacnianie się, bo wiosną muszą ruszyć z kopyta w lidze, jeśli chcą walczyć o puchary. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Te podgrzewane murawy to rzeczywiście prowizorka. Jakieś rurki poustawiali pod murawą byleby było. A przychodzi co do czego to dramat na to patrzeć.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
bardzo dobrze.. ciekawy wyjazd na wiosne się szykuje bo śledzie już chyba na nowym stadionie będą grać
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ciekawe czy pchną wszystkie kolejki i tą dadzą na początek czy gramy według tego co tam sobie wydumali a ten mecz upchną koło kwietnia.
Dla nas spoko o tyle że Arka na tej sztucznej trawie sobie dobrze radziła, a tak to nowa trawa będzie na nowym stadionie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zmodyfikowany terminarz rundy wiosennej
http://www.90minut.pl/news/141/news1...straklasy.html ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Czyli teraz temat bedzie obfitowal w plotki transferowe
?![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oj juz zacieram ręce
p.s. uff dobrze ze przełożyli E: http://www.90minut.pl/news/141/news1...-z-Korony.html Weszło, z tydzien temu napisało ze Jurij Sz. zatrudni albo Cierzniaka albo Kaczmarka ( z racji oddania przysługi menadzerowi) zobaczymy co z tego wyjdzie
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.12.2010 o godz. 15:20.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
I mistrzowskie napinki
![]() Sowją drogą jak by mi ktoś 6 kolejek temu powiedział że będziemy razem z Legią wiceliderem z 3 punktami straty to bym go wyśmiał ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Super nam ułożyli terminarz... Zamiast tą 16 kolejkę dać tydzień wcześniej tj. 19-20 to oni nic nie zmienili tylko 26 kolejkę tj. mecz z Amika ustalili na 11 maja (środa), a zaraz po tym derby 14-15 maja (sobota-niedziela)...
Powód: frajerzy
Ostatnio edytowane przez Kosa93 : 02.12.2010 o godz. 15:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie to dobrze, że ją odwołali. I tak nie za dużo osób na stadiony by przyszło.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
A jeżeli chodzi o ruchy transferowe Wisły, to mogę zupełnie racjonalnie i obiektywnie ocenić, że będziecie bić się o utrzymanie. Howgh. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Starego wyjadacza w europejskich pucharach. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ciekawi mnie jakie ruchy transferowe beda w Legii,Lechu,Polonii,Wisle
Ciekawe tez jak sie zachowa Jaga, czy bedzie oslabiana czy raczej nikt nie odejdzie. Licze ze pojawi sie u nas Radkow Pamietacie Kyslyaka? Niby gwiazda a sami widzimy co sie z nim dzialo po wykupieniu ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z Jagielloni pewnie odejdzie przy pierwszej lepszej okazji Grosicki. Amika może mieć problemy z żądaniami płacowymi kopaczy. Arboleda na pewno out.
A w drugą stronę szrot szrotem pogania ![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja bym dodał jeszcze Kupisza, z Amiki pewnie odjedzie Arboleda i Peszko.Ciekawi mnie polityka tych dwóch klubów czy Jaga zatrzyma Grosika i Kupisza i walczą o Mistrzostwo czy odejdą?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|