The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2010, 23:02
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Panowie, po Małeckim nie ma co jechać. Słowa, że można się na niego wkur*** za to, jak on pudłuje i się denerwuje są co najmniej żałosne.
Chłopak chce dobrze a się po nim jedzie. Nie mówię tu o tym, że czasem za długo trzyma piłkę, albo nie podaje, ale właśnie choćby o tym co powyżej.
żaden argument.dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane.on bierze pieniądze za grę,a nie za chęci.jak gra dobrze należy chwalić,gra źle należy ganić.i tyczy się to każdego.Mały nie jest tu wyjątkiem.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Od: 04.2008

Stary 21.11.2010, 23:16
picasso napisał(a):Wyświetl post
żaden argument.dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane.on bierze pieniądze za grę,a nie za chęci.jak gra dobrze należy chwalić,gra źle należy ganić.i tyczy się to każdego.Mały nie jest tu wyjątkiem.
Zgadzam sie z kolegą w 100% bo oglądałem L+ jak była ta akcja z Komorowskim. Przetańcie narzekać na C+ bo lige robi bardzo dobrze. Mam ogromną nadzieje że w kolejnych sezonach nie dowie sie do tego polsat lun n bo wtedy to będzie dramat.
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Od: 04.2008

Stary 21.11.2010, 23:17
Zgadzam sie z kolegą w 100% bo oglądałem L+ jak była ta akcja z Komorowskim. Przetańcie narzekać na C+ bo lige robi bardzo dobrze. Mam ogromną nadzieje że w kolejnych sezonach nie dowie sie do tego polsat lun n bo wtedy to będzie dramat.

edit. sory coś mi sie pojeb... poprzednio z cytowaniem. nie o to mi chodziło
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 22.11.2010, 12:45
picasso napisał(a):Wyświetl post
żaden argument. Bo zawsze się jedzie po Małeckim (nawet jak dobrze zagra to jest pełno minusów na jego koncie), z Pawełkiem tak samo. Dlaczego nikt nie jedzie po Kirmie, który z reguły strzela słabo- po ziemi, w obrońców, za lekko; dlaczego po Gargule się nie jedzie, po Żurawskim... To mnie wkur***! Bo rzecz jaka odróżnia Małego od np. Kirma (który owszem, ostatnio gra coraz lepiej i to doceniam) jest taka, że on, podobnie jak Piotrek Brożek jest fanem Wisły. Nie bez powodu właśnie oni dostali wsparcie wczoraj na meczu. A w grę Patryka powinien zaingerować trener- pokazać mu jego błędy i dobitnie powiedzieć, kłaść nacisk na to, żeby się wyzbył niepotrzebnego holowania piłki, dryblingów, częściej dogrywał- widział tym samym nieco więcej.

Fajnie, że koszykarki i ich trener byli obecni na meczu. Dobrze by było żeby nie było sytuacji "my i oni" tylko po prostu "my-Wisła".
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
avangarda
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.11.2010, 13:02
Bo zawsze się jedzie po Małeckim (nawet jak dobrze zagra to jest pełno minusów na jego koncie), z Pawełkiem tak samo. Dlaczego nikt nie jedzie po Kirmie, który z reguły strzela słabo- po ziemi, w obrońców, za lekko; dlaczego po Gargule się nie jedzie, po Żurawskim... To mnie wkur***!
Po Kirmie się jeździło, póki grał źle. Wczoraj też po którymś już swoim za lekkim strzale dostał gwizdy. Nie było słychać? Troszkę obiektywizmu. I dystansu.

Bo rzecz jaka odróżnia Małego od np. Kirma (który owszem, ostatnio gra coraz lepiej i to doceniam) jest taka, że on, podobnie jak Piotrek Brożek jest fanem Wisły. Nie bez powodu właśnie oni dostali wsparcie wczoraj na meczu.
Chwileczkę. Rozróżnijmy pojęcia. Piłkarz - fan. Piłkarz - gra w piłkę, walczy, stara się, podnosi swoje umiejętności. Fan - dopinguje, kibicuje, utożsamia się z klubem. Obiektywnie - Małecki jest piłkarzem i fanem. Ale... Czy to znaczy, że ma przywileje jako piłkarz? Że można przymykać oko na słabą grę? Grał wczoraj fatalnie. Jako piłkarz zagrał fatalnie. Schodził bardzo długo z boiska przy swojej zmianie. Powinien szybciej, w końcu atakowaliśmy Zagłębie, nie graliśmy na czas. Zachował się nieprofesjonalnie. Nie mówię prawdy? Jego kiepska gra oraz nieprofesjonalne podejście zaowocowały dawką gwizdów, potem na forach krytyką. Zasłużoną.

A w grę Patryka powinien zaingerować trener- pokazać mu jego błędy i dobitnie powiedzieć, kłaść nacisk na to, żeby się wyzbył niepotrzebnego holowania piłki, dryblingów, częściej dogrywał- widział tym samym nieco więcej.
Prawdopodobnie ingerował i to na samym początku swojej pracy w Wiśle. Prawdopodobnie jego miał na myśli, gdy mówił o tym, że zawodnik/cy słuchają a nie słyszą co się do nich mówi, nie korygują błędów.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 22.11.2010, 13:09
żaden argument. Bo zawsze się jedzie po Małeckim (nawet jak dobrze zagra to jest pełno minusów na jego koncie), z Pawełkiem tak samo. Dlaczego nikt nie jedzie po Kirmie, który z reguły strzela słabo- po ziemi, w obrońców, za lekko; dlaczego po Gargule się nie jedzie, po Żurawskim... To mnie wkur***! Bo rzecz jaka odróżnia Małego od np. Kirma (który owszem, ostatnio gra coraz lepiej i to doceniam) jest taka, że on, podobnie jak Piotrek Brożek jest fanem Wisły. Nie bez powodu właśnie oni dostali wsparcie wczoraj na meczu. A w grę Patryka powinien zaingerować trener- pokazać mu jego błędy i dobitnie powiedzieć, kłaść nacisk na to, żeby się wyzbył niepotrzebnego holowania piłki, dryblingów, częściej dogrywał- widział tym samym nieco więcej.

Fajnie, że koszykarki i ich trener byli obecni na meczu. Dobrze by było żeby nie było sytuacji "my i oni" tylko po prostu "my-Wisła".
A wiesz co mnie wkur***. Nawet nie sama gra Małego, bo do niej już się przyzwyczaiłem. Ale jego reakcja na zmianę i to truchtanie . 60minuta , nie idzie Wiśle, a Patryk wielce obrażony truchta powoli do linii końcowej. Jeszcze oglądając powtórkę w tv widzę że rzuca "kurami" pod nosem jak to on ma w zwyczaju.Aż dziw bierze, że podał rękę Maaskantowi po zmianie. Jak ja bym był piłkarzem Wisły i miał ją w sercu, to ważniejsze byłoby dla mnie dobro Wisły. Jakoś i Guła i Jirsak potrafili sprintem opuszczać biosko.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów