|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zgadzam sie z kolegą w 100% bo oglądałem L+ jak była ta akcja z Komorowskim. Przetańcie narzekać na C+ bo lige robi bardzo dobrze. Mam ogromną nadzieje że w kolejnych sezonach nie dowie sie do tego polsat lun n bo wtedy to będzie dramat.
![]()
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zgadzam sie z kolegą w 100% bo oglądałem L+ jak była ta akcja z Komorowskim. Przetańcie narzekać na C+ bo lige robi bardzo dobrze. Mam ogromną nadzieje że w kolejnych sezonach nie dowie sie do tego polsat lun n bo wtedy to będzie dramat.
edit. sory coś mi sie pojeb... poprzednio z cytowaniem. nie o to mi chodziło ![]()
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Fajnie, że koszykarki i ich trener byli obecni na meczu. Dobrze by było żeby nie było sytuacji "my i oni" tylko po prostu "my-Wisła". ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prawdopodobnie ingerował i to na samym początku swojej pracy w Wiśle. Prawdopodobnie jego miał na myśli, gdy mówił o tym, że zawodnik/cy słuchają a nie słyszą co się do nich mówi, nie korygują błędów. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|

|
||||||