|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
element ja chcialem Malego zmienic juz w polowie meczu, nie przez to ze mam cos do niego,grał słabo i to z G było widac:( jak ktos nie wejdzie w mecz to mimo ze to est nasz pupil i tak powinien zejsc. Jak dla mnie wielkie brava dla Jirsaka który sie nabiegał nawet wiecej niz Sobol, mimo ze nie miał asysty ale zagrał bardzo dobry necz. Paweł troche słabiej ale starał sie i nie powinien spuszczac głowy po nieudanym zgraniu... Mały jak juz wczesniej bylo to nie był jego mecz tak czasem bywa... Ogólnie obrona na plus, Chaves bardzo dobry mecz a i Gordon tez nie zrobił błędu przynajmniej z G nie było tego widac. Doping bajka jak dla mnie chyba sie wszyscy spieli lepiej niz na ległej
Guli zostan z nami na zawsze!!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Nie mam nic do Małego, zagrał dzisiaj słabo i bylo to juz widac w pierwszej polowie. Kazdemu moze wyjsc gorszy mecz i trener powinien to widziec lepiej niz kibic stojacy i wiekszosc meczu dopingujacy...Chcialbym zeby w kazdym mezu grał jak z nut ale wiem ze tak sie nie da. Paweł tez dzisiaj słabiej ale nie wymagajmy co mecz 2 goli i asysty. Pocieszali go chłopaki z duzyny czy ze sztabu trenerskiego ale nikt nie ma do niego pretensji, przynajmniej ja nie...Zmiana Tomka Jirsaka na Czarka W tez srednio mi do gustu przypadla bo wolabym wpuscic Riosa ale tyły tez bym zabezpieczyl,ale jak dla mnie za Boukhariego cz jak sie to pisze bym własnie Wilka wproadzil i za Tomka Riosa...ale nie ma co nad zmianami myslec jak są 3 punkty
szkoda ze stare C odpowiada tylko piłkarza i nas (G) ma w dupie:( Tylko Wisła!!!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|