The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maxipiter
Banita

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2010, 18:04
Wywalić w przerwie zimowej pseudo wiślaków z małymi umiejętnościami psującymi grę i atmosferę w drużynie: ]Brożki i Małecki won z Wisły!!!
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 21.11.2010, 18:07
maxipiter napisał(a):Wyświetl post
Wywalić w przerwie zimowej pseudo wiślaków z małymi umiejętnościami psującymi grę i atmosferę w drużynie: ]Brożki i Małecki won z Wisły!!!
Tak samo się plułeś po meczu z Legią?
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.11.2010, 18:12
Awe napisał(a):Wyświetl post
Tak samo się plułeś po meczu z Legią?

Ale przyznasz uczciwie ze dzisiejsze zachowanie Maleckiego moze budzic watpliwosci co do jego dojrzalosci pilkarsko - mentalnej? Zagral slaby mecz, okay, zdarza sie. Ale schodzil z boiska przez pol godziny zamiast spritem zap.... do linii ale nie krasc wlasnemu zespolowi czasu na rozstrzygniecie; i schodzac klal na czym swiat stoi. Troche dziwne, prawda?
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Stary 21.11.2010, 18:23
RAF napisał(a):Wyświetl post
Ale przyznasz uczciwie ze dzisiejsze zachowanie Maleckiego moze budzic watpliwosci co do jego dojrzalosci pilkarsko - mentalnej? Zagral slaby mecz, okay, zdarza sie. Ale schodzil z boiska przez pol godziny zamiast spritem zap.... do linii ale nie krasc wlasnemu zespolowi czasu na rozstrzygniecie; i schodzac klal na czym swiat stoi. Troche dziwne, prawda?
Zgadzam się. Grał dziś słabo i egoistycznie. Ale to nie daje jakiemuś anonimowi prawa do obrażania go na forum. Krytyka tak ale nie w taki sposób. Szkoda, że nie lecą bany po takich postach. Ciekawe czy wspomniany pokemon nie cieszył się z bramek Brożka i Małego na Legii bo to przecież pseudowiślacy. Ja bym się nie cieszył jak pseudowiślak strzela bramkę.
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 21.11.2010, 18:27
Zgadzam się. Grał dziś słabo i egoistycznie. Ale to nie daje jakiemuś anonimowi prawa do obrażania go na forum. Krytyka tak ale nie w taki sposób. Szkoda, że nie lecą bany po takich postach. Ciekawe czy wspomniany pokemon nie cieszył się z bramek Brożka i Małego na Legii bo to przecież pseudowiślacy. Ja bym się nie cieszył jak pseudowiślak strzela bramkę.
Moglbys sie ustosunkowac do drugiej czesci mojej wypowiedzi. Jestes kibicem ktory kocha swoj klub a zawodnik robi tak jak Malecki dzis (NIE MAM NA MYSLI GRY, GRE MOZNA WYBACZYC). Powinny byc dwa bany: dla Maleckiego ban na pierwsza "11" i dla kibica; z tym ze kibica mozna wytlumaczyc bo to nie jest pierwszy taki numer Patryka.
Ostatnio edytowane przez RAF : 21.11.2010 o godz. 18:30.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Stary 21.11.2010, 18:53
RAF napisał(a):Wyświetl post
Moglbys sie ustosunkowac do drugiej czesci mojej wypowiedzi. Jestes kibicem ktory kocha swoj klub a zawodnik robi tak jak Malecki dzis (NIE MAM NA MYSLI GRY, GRE MOZNA WYBACZYC). Powinny byc dwa bany: dla Maleckiego ban na pierwsza "11" i dla kibica; z tym ze kibica mozna wytlumaczyc bo to nie jest pierwszy taki numer Patryka.
Mógłbyś się ustosunkować do tego, że ten forumowicz obraził także Pawła Brożka? Brożek ostatnio gra bardzo dobrze, na pewno walczył, a jak nie wyszedł mu mecz to już krytyka i "wywalić z drużyny". Ciekawe czemu po meczu z Legią nie było takich wpisów? Denerwują mnie tacy mondralińscy na forum, nie na to nie poradzę.

Tak na marginesie: najpierw Chavez nie grał, bo Maaskant mówił, że jest słaby na treningach. Grali Bunoza i Celeber. Jak Maaskant uznał, że Chavez nadaje się do gry, to Osman gra i to z każdym meczem lepiej. Czyli Robert miał rację i świetnie to rozegrał. Co oczywiście nie przeszkadza paru osobom uparcie twierdzić, że powinien grać Rios, a nie Brożek z Żurawskim jako zmiennikiem. Jasnowidze.
Ostatnio edytowane przez Awe : 21.11.2010 o godz. 18:57.
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 21.11.2010, 18:56
Mógłbyś się ustosunkować do tego, że ten forumowicz obraził także Pawła Brożka? Brożek ostatnio gra bardzo dobrze, na pewno walczył, a jak nie wyszedł mu mecz to już krytyka i "wywalić z drużyny". Ciekawe czemu po meczu z Legią nie było takich wpisów? Denerwują mnie tacy mondralińscy na forum, nie na to nie poradzę.
Oczywiscie ze moge. Brozek zagral slabo, prawda, wydaje mi sie ze ewentualna rywalizacja w postaci zakupionego w zimie napastnika wplynie pozytywnie na Pawla. Nie zasluzyl na to by go obrazac, bo jak mowie slaba gre mozna wybaczyc, ale glupoty, minimalizmu i nonszalancji (zejscie z boiska) juz nie.
Odpowiedz cytując
wojtala8
Member

Od: 04.2009

Stary 21.11.2010, 18:57

co heh to sie nadaje na demotywatory Waleczny Brożek kiedy ty widziałeś żeby on walczył bo ja oglądałem na żywo cały mecz i przez calutki dosłownie mecz ten gość się nie ruszał. Nie walczył w ogóle ani nawet nie widać było chęci do walki. Z Legią to pierwszy mecz od dwóch lat który mu wyszedł bo trafił dwa gole, bo poza tymi golami w meczu z Ległą nie pokazał nic.

Sorka że jednak napisałem
*NASZA SIŁA WAS PRZERASTA - LEPSZA STRONA TEGO MIASTA*
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.11.2010, 18:14
maxipiter napisał(a):Wyświetl post
A spierd. za przeproszeniem, zmień forum proponuję Cracovii.Ważne są 3 pkt wiem, że styl był kiepski,ale jest 2 miejsce Na plus Chavez i Bunoza oni powoli się rozkręcają widzieliście jak w 2 połowie Chavez przeczytał podanie? brawo Teraz mecz z Discopolo gdzie będzie cholernie ciężko :/
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów