|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
a co PJ robi/robił nie chce mi sie szukać?
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
patrząc na tą parę rozumiem już słowa piosenki "było ich sześciu,potem dwunastu...."
z drugiej strony trzepnąć takiego gościa to mozna byc posądzonym o onanizm.
Ostatnio edytowane przez picasso : 09.11.2010 o godz. 20:10.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To chyba jakaś para ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pracuje w "GW", nie zawyża tam poziomu...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ta, i dlatego ze o 800 widzów pomylił sie w artykule to piłkarz Wisły moze zachowywać sie jak idiota i prostak, i wyzywac goscia w kazdej mozliwej sytuacji , haha genialne.
Tez za gosciem nie przepadam, ale usprawiedliwianie Małeckiego w taki sposob jest żałosne. Nie moze sie tak zachowywac, i nie ma na ten temat dyskusji, na kogokolwiek by nie trafiło, tak sie takich rzeczy nie załatwia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fuks a gdzie wolfy wskazał że dokładnie o to Małeckiemu chodziło
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wyżej wklejone zdjęcie ukazuje Ro Mana z forum parchatych, który to twierdzi, że 3xWTSK na derbach to Wersal, natomiast powyżej 3 powtórzeń to już antydoping? To te same osobniki?
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A całość ma wiekszy sens? Wątpie. Pisze bzdury, niech pisze, jego prawo. My mamy prawo go nie lubic i sie z tym nie zgadzac. Ale usprawiedliwianie prostackiego zachowania Małeckiego w taki sposób jest głupie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Za pisanie bzdur powinien zostac wywalony z gazety w której pracuje ale jeśli jego szef nie widzi w tym nic złego to dla mnie ta gazeta służyc moze jedynie do podcierania dupy w kiblu. Nie na tym polega wolnosc prasy, że każdy może zniesławiac kogo mu sie podoba. Więc to nie jest problem Małeckiego a raczej nierzetelnosci pismaka, która nalezy pietnowac a nie nazywac jego prawem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Oczywiscie, ze tak.
A jesli ktos klepnie Twoja zone w tylek, to idziesz na policje. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
Mały przeprosił dosyć szybko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Widać że Małecki ma sporą grupę adwokatów i spowiedników rozgrzeszających go "bo przeprosił".
Prawda jest taka że zachował się jak pacan. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz niestety. Kultury nie można nauczyć. Szkoda bo jednak zawodników Wisły pewne reguły obowiązują w ramach zasady "godnego reprezentowania klubu". Jeżeli ktoś z was uważa to za godne to ja się cieszę że znamy się tylko z forum. Sobol kiedyś zrezygnował z rozmów z prasą. Da się? ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Patryk to młody piłkarz na dorobku dla którego ignorowanie prasy znaczy medialny niebyt. A co to znaczy w życiu prywatnym chyba nie musze pisać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Mały się zadławi śniadaniem któregoś dnia jak tak będziemy w koło macieju na jego temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Myślę, że tak często dajesz w ryj, że nie potrafisz już dostrzec ironii. _ Wydaje mi się, że wszystko jest kwestią zachowania i wyboru pewnego modelu zachowania. Oczywiście, są sytuacje, kiedy białemu, młodemu mężczyźnie ze środkowej Europy nie przystoi inne zachowanie, jak po prostu dać chamowi w ryj, ale tutaj nikt nie obraził matki/żony/córki Patryka, a jedynie wypowiadał się krytycznie o jego grze, zachowaniu i polityce klubu. Często kłamliwie, ale to już zupełnie inna sprawa. Człowiek cywilizowany załatwia to w sposób cywilizowany, człowiek ulicy załatwia to, jak na ulicy. Rozumiem, że Patryk nie ma pretensji do statusu moralnego arystokraty, że raczej nie zapisze się na wieczorowy kurs savoir vivre; pewnie nie interesuje go prawo i etykieta dyplomatyczna, ale jako pracownik Wisła Kraków SA jest zobligowany do nienarażania dobrego imienia spółki na szwank. Trudno o bardziej pochopne zachowanie. Ja jestem w stanie zrozumieć jego emocje, mnie pewnie by rozrywało od środka w jego sytuacji - z tą jedną różnicą, że nie mam takich umiejętności i kondycji, więc nie zostałem piłkarzem oraz z tą drugą różnicą, że nie mam takiej wytrzymałości psychicznej, więc nie zostałem piłkarzem-prowokatorem. Jeśli Patryk też ma kłopot z utrzymaniem nerwów na więzi, to może powinien mniej się angażować w prowokowanie, a bardziej w grę. Na Kirma chyba nikt nie gwizdał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No ale jeśli nic innego nie skutkuje? Piszecie, zrobić jak Sobol. I co z tego że drużyna zrobi jak Sobol ja taki PJ napisze z nimi "wywiad"?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Jak się jest piłkarzem to jest oczywiste że prasa będzie oceniać jego grę. Czasem sprawiedliwie czasem nie, ale przed tym się nie ucieknie, to samo dotyczy polityków, celebrytów i wszystkie osoby publiczne. A co do Sobola - wszyscy wiedzą że nie udziela wywiadów więc żaden dziennikarz nic nie wyprodukuje. Skończmy ten temat bo usprawiedliwianie złego zachowania jest coraz bardziej żenujące. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dobry artykuł o Małeckim: http://weszlo.com.pl/index.php/archi...-obowizek.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Nie wiedza czy to prawda,ale wiedza ,ze kategorycznie odmówił......co za banał :( ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
weszlo.com.pl to podróba tego prawdziwego Weszło które słynie z pocisków na nasze bagienko, no ale wiadomość jest przepisana z gazety i gdyby to nie był fakt to można by po prostu powiedzieć, że jak ktoś chciał go nam podkupić to ten odmówił bo nigdzie nie ma zamiaru sie ruszać no ale to szmatławiec który przed meczem chce zarobić wiec ma dobra okazje do pisania głupot
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Bardzo dobrze ze Malecki nie chce grac w Legii
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Źródło: Fakt / własne Przygotowane przez: Redakcja Dodano: 2010-11-10 13:29:51 ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak, Filipiak chciał od nas Błaszczykowskiego.
lol ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I jeszcze kogos prosi zamiast samemu zadzwonic i przedstawic zawodnikowi wizje jego gry w nowym klubie. Jak Skorza zacznie trenowac Cracovie w 1 lidze to tez napisza ze moze Brozia chcial ale ten odmowil. Pisza zeby pisac a ze mecz juz w piatek to taki news ma rozglos i u nas i w Legii i w calej polsce.A reklama sie sprzedaje poprzez wejscia na strone. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/5837
dobry tekst o Małeckim mam takie samo zdanie jak oni niech wypozycza go na rok np. do drugiej ligi angielskiej, moze tam wreszcie by dorosnął i dojrzal ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|