|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Manu, Komorowski, Rzeźniczak i Jędrzejczyk mają po 3 żółte kartki i są zagrożeni zawieszeniem w meczu z Wisłą, jeśli w spotkaniu z Jagą otrzymają po żółci. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Nie zmienia to faktu, że w najgorszym wypadku do meczu z Jagą podejdziemy rezerwami, bez kilku kluczowych zawodników. Jeszcze Jędza za Komorowskiego powiedzmy, że powinien dać radę, dla mnie oni są z grubsza równoważnymi zawodnikami. Ale Wawrzyniak za Kiełbowicza i Iwański za Vrdoljaka, to tak jakby Legia podchodziła do meczu z Jagą z drewnianą protezą lewej nogi i po transplantacji serca. Jeżeli obrony nam kartki nie przetrzebią, a chorzy wrócą do zdrowych, to skład na Wisłę powinien być ok. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Vrdoljak na jak długo kontuzja?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A dlaczego Żewłakow (który jest najskuteczniejszym piłkarzem GKSu Bełchatów)?
szprotson jeszcze niewiadomo, ale to raczej niż poważnego, do meczu z Wisłą powinien zdążyć (na Jagę może być już gotowy przy dobrych wiatrach). http://legionisci.com/news/40071_Kon...giellonie.html
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 04.11.2010 o godz. 15:09.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Właśnie czytam, że Komorowski z Kiełbowiczem już wrócili do treningów normalnie, IV jest szansa, że do soboty się wyleczy, więc w sumie powinno być ok. Żewłakow nie zmaga się ostatnio z jakąś kontuzją albo czymś? Tzn. wiem, że gra, ale on coś nie gra pełnych meczów ostatnio, a i bramki po Legii przestał strzelać... ![]()
Legionista
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Rzeznik na 90% zaliczy zoltko lub czerwona
Ciekawie bedzie w tej kolejce...Szczegolnie ciekawie zapowiadaja sie przedostatnie derby Krakowa ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Sam jestem ciekaw jak wyjdzie nam gra bez obrony. W sumie mamy atak,pomoc i bramkarz. Zaiste ciekawe jak to będzie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() a lepiej tego nie bede wywoływał bo az ciary przechodza |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę, że naszym najlepszym obrońcą jest pomocnik, który w pomocy pewno by nie pograł, to musimy ewidentnie stawiać na atak, i pewno dlatego gramy ...1 napastnikiem.
Więc złoty środek napewno leży w ofensywnej linii wiezy babel. E: Nie piszmy o meczu z Lechią. Lechii to dziękujemy 3 punktów i na tym zakończmy. chociaz... Nowa miotła w Śląsku = remis Nowa miotła w Lechu = porażka Nowa miotła w Pasach = musimy wygrać potem trafimy na nową miotłe w Lubinie, no i mogło być blisko nowej miotły w Legii. Jest jeszcze Polonia, niby Zieliński ziomek J.W. wiec moze i tam tez na nowa miotłe trafimy.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.11.2010 o godz. 15:59.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Czarnowidztwo widze
Moga sie spiac na debry, moze byc nawet efekt miotly ale bez przesady. W ostatnim meczu mieli kilka sytuacji, nic wiecej ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Każdy tak kozaczy w wywiadach, jak jest poza tym światkiem polskiej skopanej. Ale wystarczy, że wejdzie w to bagno i tonie po uszy. A przy tym kracze jak stare wrony. Jedyny wyjątek to Jan Die Hard Tomaszewski, który przynajmniej nie zmienia frontu jak chorągiewka.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marszałku, no jakaś ta obrona tam jest, na pewno ma większe możliwości niż tekturowe standy, tyczki, pachołki tudzież kamienne bloki, choć jakby tak te ostatnie ustawić z sensem wyszłoby lepiej
A Hajto? On by chciał, ale do tego trzeba mieć mózg :] |
|
|
|
Guest
|
|
|
Zabrze kupiło go za bańkę, ale jako dodatek do jakiegoś młodego-zdolnego o ile pamiętam. Poza tym... to próba dopchania się do koryta (dyrektor sportowy haha) jak u wszystkich...
Chce coś zrobić dla piłki i faktycznie jest taki mądry to niech stworzy klubik jak Kosecki i uczy gówniarzy piłki - tu potrzeba pracy od podstaw, a nie chłopskich filozofów.
Ostatnio edytowane przez arti : 05.11.2010 o godz. 11:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Temat szkoły Szymkowiaka... lepiej przemilczeć. Szybko im sie znudziło i okazało się, że to co mówią to jedno, a to co robią to drugie. "Gruszki na wierzbie"...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
możesz rozwinąć, powiedzieć coś więcej?
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Cacek strikes back :
""Probierz nigdy nie będzie trenerem mojej drużyny. U mnie bardzo małe szanse mają ludzie powiązani z okresem, za który Widzewowi postawiono zarzuty korupcyjne. Michał Probierz był wtedy kapitanem drużyny, a przyszywany teść kierownikiem drużyny. Jedno z tych dwóch nazwisk pojawia się w aktach sprawy korupcyjnej." - powiedział Cacek sugerując, że Probierz został zwolniony z Widzewa właśnie z powodu podejrzeń korupcyjnych. Trener, którego wiosną media wiązały z Legią, zapowiedział powództwo cywilne przeciwko Cackowi. " Oraz absolutny hit hitow http://stadiony.net/aktualnosci/2010...olonii_stadion Bill Gates, Carlos Slim, Warren Buffett, Mukesh Ambani, Stefan Persson – ci panowie otrzymali od kibiców Polonii Warszawa list, w którym ci proszą o wsparcie w dążeniu do nowego stadionu przy Konwiktorskiej. Jak to skomentowac? No jak... ? ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() Już im JW nie wystarczy? Może niech napiszą do Owsiaka, unicefu albo ONZ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Ten fragment powinien dostac jakąś nagrodę na koniec roku w forumowych nagrodach Poprawiłeś mi zdecydowanie humor.Wracając do realnego świata, dzisiejsze derby wg mnie pokażą na co stac Wisłę, czy jeszcze jesteśmy w stanie ruszyc w pogoń za Jagą i resztą czołówki czy zostajemy w środku tabeli... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kreseq, do tej pory myślałem, że Wasza niechęć i naśmiewanie się z Polonistów pochodzą z tej samej półki co nasza do pasiastych. Wot, taka walka o prymat w Warszawie, jak to u nas
![]() Teraz widzę, że oni są zdrowo jeb*ięci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja bym jednak prosił o trochę szacunku dla Tomka Hajty. Chłop był na początku bardziej drewniany od Polczaka i Bunozy razem wziętych. Dzięki ciężkiej pracy doszedł jednak niemal na sam szczyt - pewny plac w czołowym klubie Bundesligi, udane mecze przeciwko europejskim potęgom w Champions League, wywalczony awans na Mundial.
Może nie grzeszy inteligencją, ale swoje talenty wykorzystał w 120%. W dodatku ja lubię gościa, bo ma niewyparzoną gębę i zawsze mówi to, co myśli ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Zaglebie 1 - 0 Widzew. Plizga pakuje bramke i ucieka ze strefy spadkowej. Spodziewalem sie wiecej po Widzewie.
Cracovia 0 - 1 Wisla - Boukhari strzela bramke w ostatniej chwili doliczonego czasu gry. Trzeba przyznac ze tym razem Maaskant mial nosa co do zmian. Cracovia w beznadziejnej sytuacji. Trzeba przyznac ze z Legia tez przegrala w ostatnich sekundach. Cos tam grali ale nadal wyglada to katastrofalnie. Wisla nie jest w formie ( delikatnie mowiac... nie bede sie pastwic ) i trzeba to za tydzien wykorzystac
Ostatnio edytowane przez kreseq : 05.11.2010 o godz. 22:11.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzew dostanie do zabawy Cracovię za tydzień, nie ma obawy
Odkuje się na nich, bo nawet my potrafiliśmy. W bólach, w piachu, ale wygraliśmy ![]() Pasowałoby, żeby Ruch powalczył z zapewne zmordowanych Lechem bez Arboledy, to przy możliwej wygranej Śląska wraca na 15 miejsce. Ach byłoby pięknie ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Mało co się nie popłakałem ze śmiechu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Oglądałem chyba wszystkie transmitowane derby Krakowa od powrotu Cracovii do ligi i tak beznadziejnych nie pamiętam.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja pamietam. Chociazby w Sosnowcu 0:1
W tych przynajmniej jakies setki byly. Trza przyznac ze ten Saracen z dresovii to niezły kiwajło. Gdy tylko pchani w gline sie zsypia do ligi nizej, trza bedzie murzyna omamic i wyciagnac. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|