|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jaki klub jest lepszy na początek nowej kariery z nowym FM 2011 I ligowiec z ekstraklasowymi ambicjami,czy klub z ekstraklasy z europejskimi ambicjami,a może jakiś klub z czołowych lig(Hiszpańska,Angielska,Portugalska,Włoska Francuska)zdeterminowany by zdobyć wszystke puchary ligowe w jednym sezonie a może inny średniaik z mniej znanych lig(Szkocka,Austriacka,Rosyjska,)dawno niegrałem inie wiem za bardzo kim zagrać a interesuje mnie klub w którym mogę budować potęge dłużej niż jeden sezon kogo polecacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() JOSE polecam VfB Stuttgart, trzeba się wykazac ale przy dobrym prowadzeniu spokojnie można zrobić z niego jeden z lepszych klubow europy ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Gram dzisiaj Realem w najlepsze, a tu bum 28.12.2010 i koniec dema :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli liga polska to Lechia Gdańsk jeśli Wisełki nie chcesz. Ewentualnie Jaga ![]() z lig zagranicznych no to: Hiszpańska - Atletico Madryt, Sevilla, Valencia Angielska - Tottenham, Man City, z mocniejszych to wiesz jakie albo odbuduj potengę Liverpoolu ![]() Niemiecka - Hoffenheim, Borussia, Herta, Bayern M? Francuska - nie lubie tej ligi ale Bordo (nie pamietam jak sie pisze), AJA, Lill Holenderska, AZ Alkmar, Ajax, Feyenoord, PSV (bedziesz miał Marcelo ^^) Portugalska - strasznie pasywna liga ale Sporting Lizbona albo Porto.. Rosyjska - Rubin Kazań, CSKA Moskwa Słowacka - nie wiem czy Cie interesuje ale Slovan Bratyława Czeska - Sparta Praga Włoska - tez jej nie lubie i tu Ci nie doradze bo nigdy tą ligą nie gram. Austriacka - Red Bull Salzburg Powód: Zapomniałem dodać Jagi :P
Ostatnio edytowane przez *Michael* : 26.10.2010 o godz. 21:50.
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Michael* dzięki właśnie zaczynam odbudowe Liverpoolu a potem zahacze o jakiegos średniaka( może RB Team albo spadkowicz z rodzimej ekstraklasy)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JOSE 841 to powodzonka życzę
a propos ;P mogę Ci do liverpoolu polecic Sergio Canales (mlody zawodnik z Realu M.) ma super staty... i z czasem rozwija sie bardzo szybko![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
*Michael*szukam zmiennika dla Reiny a tak to na celowniku mam wschodzące gwiazdy m.in Douglas (Szachtar),napastnik Campbell(Sunderland)Lukaku(Anderlecht),Remy Loic,Santon (Inter),Lafferty (Rangers) i Poldolski(Koln) a jako priorytet duet Bojan -Zigić tylko problem w tym że ten drugi kosztuje 13mln więc chciałem pójść na wymianę oferując Aqualiniego ale Birmingham odrzuciło oferte .jak na razie mojego teama zasili Cole,Konchesky,Sadlok(daje rady) zastanawiam sie nad Janczykiem i Stiliciem tylko nie wiem jak Stilic się sprawdza w lidze Angielskiej a tak poza tym to i tak nieźle mój team daje rady na 15 meczów 11 wygranych 2 remisy i 2 porażki i awans z fazy grupowej(Palermo Auxerre,Rapid) LE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JOSE 841 - zakup sobie Martena Stekelenburga albo Igora Akinfeeva czy jak to sie tam pisze jego nazwisko z CSKA Moskwa.
Ten Sergio Canales co go Ci poleciłem to jest właśnie taki młodzian który będzie kreowany na super gwiazdę.. Nawet w jakimś wywiadzie ostatnio Jose Mourinho się o nim w samych superlatywach wypowiadał ![]() u mnie w Wiśle się znakomicie sprawdza tak samo jak i Jirsak no i mam ból głowy przy ustalaniu składu... a przede wszystkim na pozycji Ofensywnego Pomocnika ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
teraz mam dylemat mój genialny nowy zarząd który nie zamierza inwesytować w klub finansowo(żadnej kasy na rozbudowe)znalazł mi nowy klub filiarny z naszej ekstraklasy o dziwo padło na Lecha nie wiem czy zakończyć współpracę czy skorzystać na tym( ściągająć Peszke i Stilica) czy czekać na inny klub no i nie wiem jak pozbyć się Aqualiniego proponuje Realowi,Interowi ,Barcy,Milanowi,OL,nawet na wymianę z MC za Barrego i wszyscy odrzucają moją oferte mimo że cenę zaniżyłem do połowy(z 20 do10mln) wartości zawodnika bug czy co
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 30.10.2010 o godz. 15:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ta tylko myślałem że jak zmiana zarządu to też zmiany w kasie np w postaci zastrzyku gotówki na transfery bo 7mln na transfery w Liverpoolu walcząc o mistrza to trochu coś nie tak skoro w austriackim średniaku miałem 14 mln na transfery
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zmiana zarządu to masz nałożone Embargo transferowe.. za jakiś czas właściciel powinien wyłożyć gotówkę a jak nie to złóż ultimatum
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zarzuci ktoś linka do dema Fm 11 ? Znalazłem na cmrev.com , ale nie moge stamtąd ściągnąć ...
Edit: Wielkie dzięki ![]()
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 31.10.2010 o godz. 14:57.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
proszę |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie jest już nowy Fm w sieci? pograł by
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
5.XI Premiera, w preorderze 105 zł.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
i tego 5 listopada będzie też Polska liga ?
Czy tylko te które są widoczne na wersji demo, czyli anguielska, hiszpańska, francuska, niemiecka, włoska i te inne lepsze ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() 10 znaków ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
dzięki, trzeba będzie kupić konto premium na RS-ie i szukać w necie ;-).
Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Oficjalnie informuje, iż rosyjska wersja FM hula już po sieci
p.s da się wgrać np. Angielski. ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jest juz tez language pack z jezykiem polskim. Gre wlasnie zainstalowalem. Czekam do premiery i zakup obowiazkowy
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wrzuć language pack z jezykiem polskim <prosi>
Bo ja mam ale czyta po ... ang. ;D ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Zainstalowalem gre i wgralem jezyk, jednak nie dziala... Gra jest tak ustawiona ze bedzie czytac tylko i wylacznie jezyk RUS/ANG. Info od wstawiajacego rosyjska wersje. Sorry za wprowadzenie w blad. Po prostu nie sprawdzilem pliku ![]() PS: Sciagam totalny language pack, tez nie dziala. Chodzi prawdopodobnie o exe i date wydania gry. Powinno sie cos dociagnac chyba. Mozliwe ze gra sie "zawiesi" po np sezonie. Cos nie tak z ta wstawka jest. Mozliwe ze to tylko sprawa jezyka a nie calej gry.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 31.10.2010 o godz. 21:55.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głównie skupiam się na sprawdzeniu zawodników. Grać nie zamierzam. Premiera lada dzień nie ma zatem co ryzykować... zwłaszcza, że to ruskie ;D
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie czy u was w demo , w trakcie meczu zamiast trybun jest zielona trawa ? ...
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Jak Wam sie podoba nowy FM? Jak dla mnie narazie sie jakos kolosalnie od 10 nie rozni. Ładniejszy tryb 3D. Jak co roku co nieco zmienione w grze- np ten kreator stalych fragmentow gry, czy ustawienie sobie 1 wyjsciowej taktyki i 2 zastepczych, rozmowy z pilkarzami. Jak dla mnie t zmiany nie sa jakies super efektowne i gra nie rozni sie diametralnie od poprzendiczki. Jednak milo grac w nowa wersje i wlasnie nawet tymi malo znaczacymi szczegolami cieszyc oko Konferencje prasowe nadal sa lipa. Mysle ze po prostu to jest nudne odpowiadac na pytania, chocby byly one za kazdym razem inne i bylyby inne odpowiedzi do wyboru. Odnosi sie wrazenie ze te konferencje nie maja wplywu na przebieg gry wiec po co sie meczyc i w nich brac udzial. Nadal najmilsze w konferencjach jest wysylanie na nie asystentow ![]() Ja czekam na premiere i czekam na to jak sprawdzi sie ten tryb zmiany reputacji ligi. Mam nadzieje ze mozolni budowana Wisla wreszcie bedzie mogla wejsc na sam szczyt a i Polska liga po kilkunastu (kilkudizesieciu?) sezonach bedzie liga na miare chociaz francuskiej czy niemieckiej. Dla mnie to najwazniejsza zmiana w porownaniu do poprzednich wersji. To taka moja analiza. Jakos sie nie zaglebialem w gre. Wybralem sobie Barce zeby pograc, przyzwyczaic sie do nowego wygladu FM'a. Jedynie ustawilem taktyke i to tylko tak z grybsza, wcale sie nie zaglebilem w trening, rotacje w sztabie skzleniowym itd Jak juz bede mial pelna wersje to mam zamiar wszystko dopiescic na 100% i grac Wisla ciagle- tzn bez rozpoczynania nowej rozgrywki po jakims miesiacu czy 2. Po prostu mam nadzieje ze bedzie mozna budowac potege i gra bedzie sie rozwijala a nie po kilkunastu sezonach dojde sobie do wniosku ze gram, gram a i tak co by nie zrobic to Wisla i liga stoi w miejscu...
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 31.10.2010 o godz. 22:50.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie w ustawieniach miałem wyłącznych kibiców
dzięki za pomoc ![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |