The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2010, 00:42
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
Stawianie tych grajków koło koszykarek uważam za straszną zniewagę dla dziewczyn. Uważaj Kocie, bo jedziesz po cienkim lodzie i są podstawy do wytoczenia Ci procesu o zniesławienie. A co do spódniczek, zapewne niektórzy by ładnie się w nich prezentowali, a może niektórym nawet nie przeszkadzałyby w grze.

Co do Cupiała, to gość wydaje się być niereformowalny. Prędzej kolejny raz wymieni trenera, aniżeli tych pseudo-galacticos. Stara wiara odeszła, wrócił Żuraw - mega gwiazda, ale, jak można było się spodziewać nie w tej formie. Sobol, jak mówisz dogorywa, Baszcza, Głowy, Zienia już nie ma. Więc na kim tak na prawdę można oprzeć grę? Boukhari... Może na wiosnę. Reszta albo ma tłuste lata za sobą albo się po prostu nie nadaje.
Oj, jak ja się z Tobą zgadzam i boli mnie to, że nie jesteśmy w błędzie. I pomyśleć, że piłkarze Lecha odwiedzili Clebera w szpitalu, podczas gdy nawet na boisku Djurdievic się nim zaopiekował bardziej niż nasi a ........, ach szkoda gadać, bo nie dziwi nic a zwłaszcza to, że piłkarze z jajami, doceniają piłkarza z jajami a z resztą jadą bezlitosnie, jak z ......... Pamiętam nie tylko charakternych Głowę czy Baszcza, ale także Marcelo a przede wszystkim walczaka Diaza, po sprzedaży którego już z ręki Maaskanta i Valckxa, przewidziałem, że jego brak dobije ich i Wisłę w tej rundzie i jakoś wślizgi Wilka na czerwień lub karne nikogo teraz w Wiśle nie bolą, choć nic nie mam do Wilka, bo stara się chociaż jak może, a że niewiele póki co, to inna sprawa.
Ostatnio edytowane przez kot : 01.11.2010 o godz. 03:32.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 01.11.2010, 00:47
kot napisał(a):Wyświetl post
Oj, jak ja się z Tobą zgadzam i boli mnie to, że nie jesteśmy w błędzie. I pomyśleć, że piłkarze Lecha odwiedzili Clebera w szpitalu, podczas gdy nawet na boisku Djurdievic się nim zaopiekował bardziej niż nasi a ........, ach szkoda gadać, bo nie dziwi nic a zwłaszcza to, że piłkarze z jajami, doceniają piłkarza z jajami a z resztą jadą bezlitosnie, jak z .........
Djurdievic grał z Cleberem przez 3 lata w tej samej drużynie w Portugalii, tak więc zapewne z tego wynikała jego postawa.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 01.11.2010, 01:26
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Djurdievic grał z Cleberem przez 3 lata w tej samej drużynie w Portugalii, tak więc zapewne z tego wynikała jego postawa.
Zaraz, zaraz, Cleber z Wiślakami takze gra już 3 lata razem i chyba wypadałoby, żeby choć jeden z nich zachował się jak Djurdjevic, nieuważasz lub nawet jeszcze lepiej, gdyż Cleber nie gra teraz z Djurdjevicem w Poznaniu, tylko w Wiśle, jak mi się wydaje
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.11.2010, 01:39
Zaraz, zaraz, Cleber z Wiślakami takze gra już 3 lata razem i chyba wypadałoby, żeby choć jeden z nich zachował się jak Djurdjevic, nieuważasz lub nawet jeszcze lepiej, gdyż Cleber nie gra teraz z Djurdjevicem w Poznaniu, tylko w Wiśle, jak mi się wydaje
Przestńcie się przyp... Djurdjevic był od razu przy nim, bo tam stał. Widział co się stało, więc od razu tam został. Znali się, więc dodatkowo to zadecydowało. Brożek też cały czas trzymał Clebera za rękę i go pocieszał. Więcej osób tam było niepotrzebnych, tylko by przeszkadzali akcji ratunkowej i niepotrzebnie by stresowali Clebera.

A co do meczu:
-Kibice Amici, twierdzą że "wypierdalaj" było do kibiców Wisły? To dość ciekawe tłumaczenie. Może we Wronkach jest inna odmiana? Do 2.os liczby mnogiej używa się formy 2.os liczby pojedynczej? A to Ci fikuśna lingwistyka... A gwizdy to na co były? Na bandy reklamowe?

-Grożenie i kradzież kasety Biura Prasowego... To już nawet nie jest słoma z butów. Podejrzewam, że nawet HEKO Czermno by się tak nie zachowało.

-Wjazd karetki - 8 minut... gdyby to było coś poważniejszego - typu Puerta - to strach myśleć...

-Kiedyś, jak w polskiej lidze futbolu amerykańskiego Wrocław grał z Poznaniem i gościa z Wrocławia zabierali do karetki (podobna kontuzja do Clebera), to zawodnik z Poznania, śmiejąc się wołał: "może karawan zawołać?" Może to takie standardy w POZnaniu.

Miasto "Know-how". Poniżej poziomu dna...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.11.2010, 01:44
Ale kto miał tam przyjść? Przypomnij sobie sytuację z meczu z Widzewem. Jak Robak walnął z łokcia Clebera, tylko Boukhari potrafił dobiec, chwycić go za bety i nim potrząsnąć. Gość nawet, jak idzie na ławkę, to potrafi po meczu z niej wstać i cieszyć się z resztą drużyny ze zwycięstwa. I to wydaje się, że cieszy się najbardziej szczerze. Mimo ewidentnie marnej formy i nieco roszczeniowego podejścia ma jaja. Takich zawodników - najlepiej w formie - nam brakuje. Dlatego do dziś nie potrafię przeżyć sprzedania Głowy, czy Baszcza. Nie mogę przeżyć, że tak łatwo zrezygnowano z Kosowskiego. Tej drużynie wyrwano serce i ją wykastrowano, teraz trzeba czekać na przeszczep tych narządów i modlić się by przeszczep się przyjął.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów