|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
1. Zgrania z resztą drużyny 2. Formy 3. Szybkości Mam wrażenie że czasami gra od niechcenia, wręcz nonszalancko , potrafi po świetnym zagraniu zrobić głupią stratę kosztującą nas nawet gola... Obym się dziś mylił MECZ JEST KLUCZOWY DLA NAS |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wg mnie Boukhari ma technikę, ale wygląda jakby miał nadwagę...taki ociężały, poza tym jeśli tylko ktoś go lekko tknie to ten się już przewraca i robi aferę. Musi się przyzwyczaić do naszej ligi i zgrać z chłopakami.
Co do dzisiejszego meczu to będzie bardzo ciężko, ale liczę na niespodziankę i w końcu na zwycięstwo, bo co by nie mówić z Lechem dawno nie wygraliśmy. ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
2h do meczu, mnie już telepie
nucę sobie przyśpiewki i tak myślę jaki skład wystawi Maaskant. 2 defensywnych Wilk i Sobol, czy tylko jeden? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() Coś czuje że będzie nudny mecz:( Choc z drugiej strony leszki bedą musieli atakować bo im sie syf zrobł ![]() ![]() ![]() w może kontratacik![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie mamy obrony, zeby zagrac 1 defensywnym
nie patrzcie na ten mecz, przez pryzmat tabeli, jak strzelimy tam bramke to bedzie sukces na punkty nie licze |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Generalnie jak z tą obroną wyjdzie Kurto na bramce to jeśli Lech nie strzeli 2-3 goli to będzie ich kompromitacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Godzine do meczu , a ja już mam nerwy zryte ;(
Ten mecz musimy wygrać innej opcji nie widać ! Miejmy nadzieje że pojedziemy ich jak dziś koszykarska Wisła,Lotos ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde mecz już praktycznie za 30 minut. Nie chcę nawet pisać jak ważny jest ten mecz. Szkoda paznokci ale co tam
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak to za 30 ?!
Nie za 1.5 ha ?! ku... ja w pracy siedze ! ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolego zmiana czasu. Cofnij wskazówki o godzinkę do tyłu. Radzę ci: Wiej z roboty
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
zmiana czasu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
hehe sie chłop zasiedział
ps sa juz gdzies sklady ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lech zagra...
Jasmin Burić (30) Marcin Kikut (23) Manuel Arboleda (5) Bartosz Bosacki (19) Luis Alfonso Henriquez Ledezma (25) Dimitrije Injac (21) Tomasz Bandrowski (6) Sławomir Peszko (17) Semir Stilić (14) Sergei Krivets (10) Artjoms Rudnevs (16) Rezerwowi Krzysztof Kotorowski (27) Seweryn Gancarczyk (2) Ivan Djurdjević (3) Jacek Kiełb (8) Mateusz Możdżeń (32) Jakub Wilk (7) Joël Omari Tshibamba (20) A Wisła nadal czekam... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Za Bosackiego zagra Djurdjevic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ale Bosacki nie zagra...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ważną informacją jest brak w składzie Bartosza Bosackiego. Kapitan Kolejorza doznał drobnego urazu w meczu z Cracovią i trener Zieliński nie chciał ryzykować zdrowia swojego obrońcy. Od początku w bramce Kolejorza Krzysztof Kotorowski.
Tak mój bład... Kurcze nadal brak słkadu Wisły... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Tutaj skład Lecha, zaraz będzie i Wisełki ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Maaskant powiedział, że Wilk gra od pierwszej minuty. Czyżby za Boukhariego?
EDIT: Jednak za Gułę
Ostatnio edytowane przez ktulu : 31.10.2010 o godz. 16:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziwnie ale boję się o wynik. Dawno z nimi nie wygraliśmy i boję się o powtórkę. Ostatecznie może być remis, oby tylko nie przegrana. Z drugiej strony ciągle wierzę. Niech ten mecz się w końcu zacznie bo zwariuję
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kryniu trzeba wierzyc... ja tez mam złe przeczucie ale wierze ze wkoncu Wisła zagra dobry mecz i pokaze ze wraca do formy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kebab w składzie..... ehhh
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Boukhari a Garguła na ławce .... Krew idzie zalać ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Troszkę dziwny ten skład, nie ma Łukasza Garguły... Chavez za Bunozę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miejmy nadzieje ze Maaskant dobrze przygotował druzyne do tego meczu... Boukhari w pierwszej jedynasce... ehh mnie tez krew zalewa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tylko ZWYCIĘSTWO WISEŁKO!! Tylko ZWYCIĘSTWO!!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę dziwny ten skład ale zobaczymy. Mam nadzieję że Brożek się w końcu obudzi tak jak ostatnio z Legią
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła do boju zlejmy w koncu te pyry...
![]() |
|