|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie jestem wielkim optymista przed tym meczem. Nawet gdy byliśmy na topie były trzy miejsca, gdzie nam nie szło:
Wronki, Poznań, Wodzisław (Legie pomijam). Dlaczego miało by nam teraz dobrze pójść. Poprawa gry jest, ale jednak chyba nie aż taka jaka będzie potrzebna. Lech się na nas spręży, zawsze tak robił. Jego słaba forma w lidze nic nie znaczy. Ale rozgrywaliśmy tam też dobre mecze. Więc może... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja się boję jutrzejszego meczu. Ale wypiję ze 2 browary i będę kibicował ze wszystkich sił. A co!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://......../news/show/5776_3_pytania_do_bramkarza
Na konferencji trener powiedział o Pańskich problemach ze zdrowiem. Jak się Pan czuje i czy jest Pan gotowy wystąpić w meczu? - Nie trenowałem przez jeden dzień, ponieważ się trochę źle czułem i ostatnio przeszedłem zabieg jednak był on tylko o charakterze kosmetycznym. Obecnie jest lepiej i myślę, że na niedzielę będę gotów. Pawełek zagra w Poznaniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przecież nie piszę o zawartych transakcjach,a tylko wskazuję ile pieniędzy zostało umieszczone na każdym outcome(angielski termin lepiej tu pasuje).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To dobra wiadomość. Mariusz jest ostatnio w dobrej formie. Mam nadzieje, że nie popełni jakiegoś głupiego błędu w dzisiejszym meczu, błędu który mógłby zachwiać jego pewność siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Na szczeście to już jego ostatnie występy w naszej drużynie. Bo nikt z działaczy przy zdrowych zmysłach nie przedłuży kontraktu z tym pseudo bramkarzykiem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam sie z Elefantem. Nie ma co popadać w hurra optymizm. Do tej pory bez względu na formę i pozycję w lidze w Poznaniu pozwalaliśmy się Lechowi podnieść, nawet jak byiśmy lepsi to kończyło się góra remisem. Wierze, w naszych grajków, w to że grając na pełnym stadionie dadzą z siebie wszystko. Podobnie uczyni Lech, zagra z nami jak z Juve czy Red Bullem. Kibice nam nie przeszkodzą, ale na pewno będą wpływać na...poczynania sędziego i wtym główna obawa.
W obecnym sezonie ten "pseudo bramkarzyk", jest chyba najlepszy w lidze. Potrzebował konkurenta, dostał go i gra bardzo dobrze.
Ostatnio edytowane przez Filippo : 31.10.2010 o godz. 10:48.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W obecnym sezonie ten "pseudo bramkarzyk", jest chyba najlepszy w lidze. Potrzebował konkurenta, dostał go i gra bardzo dobrze.[/QUOTE]
Obyś miał racje może dzis będzie jego dzień po którym można będzie powiedzieć po raz pierwszy że wybronił nam mecz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Skończcie już tworzyć mity - Pawełek broni solidniej w tym sezonie, jednak nadal nie na miarę Wisły. Nadal popełnia błędy, które prawdziwym fachowcom się nie zdarzają. Niech runda się zakończy a razem z nią przygoda Mariusza z Wisłą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie do tych, ktorzy chca aby Pawelek odszedl po rundzie. Kto wtedy bedzie bronil ? Nasz ostatni bramkarski zakup czy jakis 32 latek z karta na reku zatrudniony do konca sezonu ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zapewne nowy, sprowadzony przez Stana bramkarz będzie bronił - mam nadzieję, że szopka z testami ogórków przy takim fachowcu jak Holender nam nie grozi. Naprawdę - jest wielu solidnych, dżo lepszych od Pawełka bramkarzy, ktrórzy są dla nas dostępni.
ps. A Mariuszowi dziś życzę meczu życia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
do fachowca to mu tyle brakuje co mlodej ku.... do emerytury
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam , macie jakiś opis na gg dotyczący dzisiejszego meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Jak na razie w tym sezonie poza błędem (babolem bym tego w sumie nie nazwał) z Ruchem jest prawie bezbłędny, więc oby tak dalej ![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Pawełek to db bramkarz, ale nie miał konkurencji. Teraz niby w sumie ma więc może się obudził
![]() on ma spore możliwości nad którymi trzeba pracować. Jak na bramkarza zresztą nie jest stary gdzie mu do 40 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jedyny mozliwy sklad:
Pawelek- Cikos Cleber Bunoza Paljic- Sobol Wilk Kirm Garguła Małecki Brozek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To może najpierw niech klub znajdzie tego lepszego, a jak Pawełek bedzie nr 3 to droga wolna. Może Kuszczaka z MU i będzie temat zamknięty IoI.
Przyjdzie kolejna sierota pokroju Juszczyka i na tym sie skończy. To samo tyczy się osób wyrzucających z Wisły Brożków. Najpierw znajdzcie następców a potem wyrzucajcie, zeby nie było że zamienił stryjek siekierke na kijek. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
wiem jaka jest sytuacja z Mario, a jak ma się sprawa z Brozinho i Sobolem, ktoś wie czy bd mogli zagrać czy też dalej nie wiadomo?
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Panowie ! Musi być pozytywnie ! 3-1 Dla Wisły...
` Brożek ` Kirm ` Rios ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie przesadzał bym z optymizmem choć chciałbym żeby rozjechali pyrlandczyków tak z 3:0
było by to piękne![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc bardzo obawiam się tego Lecha. Mimo, że nie ma formy, to zawsze jest ekipa, która ma bardzo dobrych zawodników. Oby się jednak udało
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Bedzie cholernie ciezko amica zrobi wszystko by nie przegrac oni lubia takie mecze cos mi mowi ze Bouhkari dzis sie przebudzi i zagra dobry mecz .... no zobaczymy jak bedzie
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
będzie niesłychanie ciężko wywieźć punkty z poznania. liczę że Boukhari strzeli gola dającego zwycięstwo
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A ja mam nadzieje że coraz więcej szans będą dostawali Kirm i Rios
Co do Kirma, widziałem go w kilku meczach reprezentacji Słowenii, robi wrażenie szybkością i przede wszystkim co dla skrzydłowego najważniejsze , świetnymi dośrodkowaniami. Jak widzę naszych rozprowadzających dośrodkowania ( wyjątek Mały ostatnio ) czy rzuty rożne to woła o pomstę do nieba. Co do Riosa to mam przeczucie, że dziś się odblokuje i coś strzeli jak dostanie szanse gry. Moim zdaniem ten chłopak za 2 lata będzie wart co najmniej 4-5 mln eurosów , nie oszukujmy się, że długo u nas nie pogra więc spróbujmy przynajmniej dobrze na nim zarobić. Stawiam dziś zwycięstwo Wisełki 3:1. PS Ciesze się że Łukasz Garguła gra coraz więcej , brakowało nam drugiego Szymka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
A tak serio- mi to obojętne kto strzeli. Tylko zwycięstwo! Wisełko tylko zwycięstwo! Będzie trudno w najbliższych meczach, ale niewiele mnie to obchodzi- oni mają harować cały czas, w każdym meczu na maksa i w meczach z naszymi odwiecznymi wrogami ma być komplet punktów! Wystarczy zeszłorocznych porażek.![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|