The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2010, 20:10
didzej132 napisał(a):Wyświetl post
Tu chodziło chyba o 4-1 dla Wisełki ;p

Oni nam bramki nie strzelą
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.10.2010, 20:37
Nie jestem wielkim optymista przed tym meczem. Nawet gdy byliśmy na topie były trzy miejsca, gdzie nam nie szło:
Wronki, Poznań, Wodzisław (Legie pomijam).
Dlaczego miało by nam teraz dobrze pójść.
Poprawa gry jest, ale jednak chyba nie aż taka jaka będzie potrzebna.
Lech się na nas spręży, zawsze tak robił. Jego słaba forma w lidze nic nie znaczy.

Ale rozgrywaliśmy tam też dobre mecze. Więc może...
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.10.2010, 20:38
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Analizująć dotychczasowe mecze jakoś rozum podpowiada inaczej...

No ale jest jeszcze serce, które mówi 1-2!
No tak: rozum mówi NIE PIJ!

ale silna wola zwycięża!

Więc wygramy, bo dawno tego nie zrobiliśmy w Poznaniu, bo nie musimy, bo mamy kiepską defensywę. Wygramy!
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.10.2010, 23:20
Ja się boję jutrzejszego meczu. Ale wypiję ze 2 browary i będę kibicował ze wszystkich sił. A co!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.10.2010, 00:19
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Na giełdzie zakładów w Betfair ten mecz wygląda dla Wisły wręcz fatalnie.Na Lecha postawiono na razie 97% kasy,na remis 1%,a na Wisłę 2%.Oczywiście,do meczu jest jeszcze sporo czasu,ale tendencja trochę mówi jak się widzi spotkanie w Poznaniu.Na to wygląda,że wygrana Wisełki byłaby wielką sensacją(przynajmniej dla niektórych).
Ty chociaż wiesz na czym polega Betfair? I wiesz że jak ktoś zagrał na Lecha to tyle samo musiało osób (czyt. kasy) pojść na zakład "Lech nie wygra" więc te wyliczenia możesz sobie nie powiem gdzie wsadzić.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 31.10.2010, 06:54
http://......../news/show/5776_3_pytania_do_bramkarza

Na konferencji trener powiedział o Pańskich problemach ze zdrowiem. Jak się Pan czuje i czy jest Pan gotowy wystąpić w meczu?

- Nie trenowałem przez jeden dzień, ponieważ się trochę źle czułem i ostatnio przeszedłem zabieg jednak był on tylko o charakterze kosmetycznym. Obecnie jest lepiej i myślę, że na niedzielę będę gotów.

Pawełek zagra w Poznaniu.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.10.2010, 09:01
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ty chociaż wiesz na czym polega Betfair? I wiesz że jak ktoś zagrał na Lecha to tyle samo musiało osób (czyt. kasy) pojść na zakład "Lech nie wygra" więc te wyliczenia możesz sobie nie powiem gdzie wsadzić.
Przecież nie piszę o zawartych transakcjach,a tylko wskazuję ile pieniędzy zostało umieszczone na każdym outcome(angielski termin lepiej tu pasuje).
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.10.2010, 09:01
To dobra wiadomość. Mariusz jest ostatnio w dobrej formie. Mam nadzieje, że nie popełni jakiegoś głupiego błędu w dzisiejszym meczu, błędu który mógłby zachwiać jego pewność siebie.
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 31.10.2010, 10:14
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
To dobra wiadomość. Mariusz jest ostatnio w dobrej formie. Mam nadzieje, że nie popełni jakiegoś głupiego błędu w dzisiejszym meczu, błędu który mógłby zachwiać jego pewność siebie.
Na szczeście to już jego ostatnie występy w naszej drużynie. Bo nikt z działaczy przy zdrowych zmysłach nie przedłuży kontraktu z tym pseudo bramkarzykiem.
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Stary 31.10.2010, 10:46
Zgadzam sie z Elefantem. Nie ma co popadać w hurra optymizm. Do tej pory bez względu na formę i pozycję w lidze w Poznaniu pozwalaliśmy się Lechowi podnieść, nawet jak byiśmy lepsi to kończyło się góra remisem. Wierze, w naszych grajków, w to że grając na pełnym stadionie dadzą z siebie wszystko. Podobnie uczyni Lech, zagra z nami jak z Juve czy Red Bullem. Kibice nam nie przeszkodzą, ale na pewno będą wpływać na...poczynania sędziego i wtym główna obawa.

Bik napisał(a):Wyświetl post
Na szczeście to już jego ostatnie występy w naszej drużynie. Bo nikt z działaczy przy zdrowych zmysłach nie przedłuży kontraktu z tym pseudo bramkarzykiem.
W obecnym sezonie ten "pseudo bramkarzyk", jest chyba najlepszy w lidze. Potrzebował konkurenta, dostał go i gra bardzo dobrze.
Ostatnio edytowane przez Filippo : 31.10.2010 o godz. 10:48.
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 31.10.2010, 10:58
W obecnym sezonie ten "pseudo bramkarzyk", jest chyba najlepszy w lidze. Potrzebował konkurenta, dostał go i gra bardzo dobrze.[/QUOTE]

Obyś miał racje może dzis będzie jego dzień po którym można będzie powiedzieć po raz pierwszy że wybronił nam mecz.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 31.10.2010, 11:04
Filippo napisał(a):Wyświetl post
W obecnym sezonie ten "pseudo bramkarzyk", jest chyba najlepszy w lidze. Potrzebował konkurenta, dostał go i gra bardzo dobrze.
Skończcie już tworzyć mity - Pawełek broni solidniej w tym sezonie, jednak nadal nie na miarę Wisły. Nadal popełnia błędy, które prawdziwym fachowcom się nie zdarzają. Niech runda się zakończy a razem z nią przygoda Mariusza z Wisłą.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 31.10.2010, 11:04
Mam pytanie do tych, ktorzy chca aby Pawelek odszedl po rundzie. Kto wtedy bedzie bronil ? Nasz ostatni bramkarski zakup czy jakis 32 latek z karta na reku zatrudniony do konca sezonu ?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 31.10.2010, 11:08
Zapewne nowy, sprowadzony przez Stana bramkarz będzie bronił - mam nadzieję, że szopka z testami ogórków przy takim fachowcu jak Holender nam nie grozi. Naprawdę - jest wielu solidnych, dżo lepszych od Pawełka bramkarzy, ktrórzy są dla nas dostępni.

ps. A Mariuszowi dziś życzę meczu życia.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 31.10.2010, 11:13
do fachowca to mu tyle brakuje co mlodej ku.... do emerytury
Odpowiedz cytując
kamilo584
Member

Od: 07.2010

Stary 31.10.2010, 11:14
Witam , macie jakiś opis na gg dotyczący dzisiejszego meczu
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.10.2010, 11:25
Bik napisał(a):Wyświetl post
Obyś miał racje może dzis będzie jego dzień po którym można będzie powiedzieć po raz pierwszy że wybronił nam mecz.
Bądźmy uczciwi. Parę meczów Pawełek nam już wybronił. Że zawalił dwa razy więcej to odrębna sprawa

Jak na razie w tym sezonie poza błędem (babolem bym tego w sumie nie nazwał) z Ruchem jest prawie bezbłędny, więc oby tak dalej
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 31.10.2010, 11:34
Pawełek to db bramkarz, ale nie miał konkurencji. Teraz niby w sumie ma więc może się obudził
on ma spore możliwości nad którymi trzeba pracować. Jak na bramkarza zresztą nie jest stary gdzie mu do 40
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 31.10.2010, 11:43
Jedyny mozliwy sklad:
Pawelek- Cikos Cleber Bunoza Paljic- Sobol Wilk Kirm Garguła Małecki Brozek
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 31.10.2010, 11:50
koniak napisał(a):Wyświetl post
do fachowca to mu tyle brakuje co mlodej ku.... do emerytury
Jeśli pijesz do Stana to radziłbym prześledzić jego karierę...
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Stary 31.10.2010, 11:53
To może najpierw niech klub znajdzie tego lepszego, a jak Pawełek bedzie nr 3 to droga wolna. Może Kuszczaka z MU i będzie temat zamknięty IoI.

Przyjdzie kolejna sierota pokroju Juszczyka i na tym sie skończy. To samo tyczy się osób wyrzucających z Wisły Brożków. Najpierw znajdzcie następców a potem wyrzucajcie, zeby nie było że zamienił stryjek siekierke na kijek.
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.10.2010, 11:54
jendrus napisał(a):Wyświetl post
Pawełek to db bramkarz, ale nie miał konkurencji. Teraz niby w sumie ma więc może się obudził
on ma spore możliwości nad którymi trzeba pracować. Jak na bramkarza zresztą nie jest stary gdzie mu do 40
A mi się wydaję że on podobnie jak Małecki walczy o nowy kontrakt. Gdyby Mały zawsze prezentował się tak jak przed podpisaniem nowego kontraktu możliwe że ktoś "większy" chciał by go podkupić, co nie znaczy że z Lechią zagrał gorzej.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 31.10.2010, 12:41
wiem jaka jest sytuacja z Mario, a jak ma się sprawa z Brozinho i Sobolem, ktoś wie czy bd mogli zagrać czy też dalej nie wiadomo?
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
Suszanin
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 31.10.2010, 12:47
Panowie ! Musi być pozytywnie ! 3-1 Dla Wisły...
` Brożek
` Kirm
` Rios
WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie...

Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.10.2010, 13:37
nie przesadzał bym z optymizmem choć chciałbym żeby rozjechali pyrlandczyków tak z 3:0 było by to piękne
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
KamAr
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 31.10.2010, 14:06
Szczerze mówiąc bardzo obawiam się tego Lecha. Mimo, że nie ma formy, to zawsze jest ekipa, która ma bardzo dobrych zawodników. Oby się jednak udało
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 31.10.2010, 14:12
Bedzie cholernie ciezko amica zrobi wszystko by nie przegrac oni lubia takie mecze cos mi mowi ze Bouhkari dzis sie przebudzi i zagra dobry mecz .... no zobaczymy jak bedzie
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
matkur
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 31.10.2010, 14:19
będzie niesłychanie ciężko wywieźć punkty z poznania. liczę że Boukhari strzeli gola dającego zwycięstwo
Odpowiedz cytując
Spec z Jugosławii
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 31.10.2010, 14:21
A ja mam nadzieje że coraz więcej szans będą dostawali Kirm i Rios

Co do Kirma, widziałem go w kilku meczach reprezentacji Słowenii, robi wrażenie szybkością i przede wszystkim co dla skrzydłowego najważniejsze , świetnymi dośrodkowaniami.
Jak widzę naszych rozprowadzających dośrodkowania ( wyjątek Mały ostatnio ) czy rzuty rożne to woła o pomstę do nieba.

Co do Riosa to mam przeczucie, że dziś się odblokuje i coś strzeli jak dostanie szanse gry. Moim zdaniem ten chłopak za 2 lata będzie wart co najmniej 4-5 mln eurosów , nie oszukujmy się, że długo u nas nie pogra więc spróbujmy przynajmniej dobrze na nim zarobić.

Stawiam dziś zwycięstwo Wisełki 3:1.

PS Ciesze się że Łukasz Garguła gra coraz więcej , brakowało nam drugiego Szymka...
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 31.10.2010, 14:24
matkur napisał(a):Wyświetl post
będzie niesłychanie ciężko wywieźć punkty z poznania. liczę że Boukhari strzeli gola dającego zwycięstwo
A ja liczę na Pawełka [że strzeli].
A tak serio- mi to obojętne kto strzeli. Tylko zwycięstwo! Wisełko tylko zwycięstwo!
Będzie trudno w najbliższych meczach, ale niewiele mnie to obchodzi- oni mają harować cały czas, w każdym meczu na maksa i w meczach z naszymi odwiecznymi wrogami ma być komplet punktów! Wystarczy zeszłorocznych porażek.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów