|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Problem jest taki że Wisła już nie jest kierunkiem którzy wszyscy chcą wybierać w Polskiej lidzę bo płacę się wyrównały !!.... i jest kilka klubów też z aspiracjami !!! Do tego doszedł fakt że wysprzedano najlepszych a zastąpionych ich starcami wypalonymi lub słabymi zagranicznymi graczami . Różnymi językowo i kulturowo to też jest problem obecnej Wisły ! Myślę że trzeba to już powiedzieć odważnie SKOŃCZYŁA SIĘ ERA WIELKIEJ WISŁY W LIDZĘ POLSKIEJ NIE MAMY MONOPOLU NA 1-2 MIEJSCA !!!! BO TAKI PRZEZ 12 LAT PRAKTYCZNIE MIELIŚMY POZA JEDNYM SEZONEM !!! Myślę że musimy poczekać na nowych piłkarzy parę lat do tego mądrego budowniczego który tym pokieruje i dobrego trenera który ustawi drużynę zgodnie z jej predyspozycjami ... Na dzień dzisiejszy dla mnie sprawa wygląda tak: - drużyna źle zbudowana za duża zbieranina kultur i charakterów - piłkarze źle dobrani i większości przepłaceni w kontraktach - Trener dobry kolega z dobrymi manierami idealny dla mediów !!! próbujący rożnych rozwiązań które nic nie dają - Piłkarze w większości bez serca do walki !!! bo fakt są słabi ale w ani jednym meczu nie zagrali tak by powiedzieć dziś zostawili serce ducha walki dali z siebie wszystko nie nie !!! tak nie było ani razu w Polskiej lidze Podsumowując czekamy na innych ludzi będzie lepiej bo gorzej już być nie może |
|
|

|
||||||
|
|