The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 08:44
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie Wisła zagrałą lepiej w tym mecuz, stworzyła wiecej klarownych sytuacji ,ale piłka nożna jest nieobliczalna i wygrywa Ruch

Najlepszy: Małecki
Majgorszy: Cikoś
Ja mam trochę inne zdanie. U Małeckiego zaczyna mnie coraz bardziej irytować to, że choluje piłkę. To jest dobre, gdy chcemy wymusić wolny, gdy nie idzie. Ale jeśli mamy grać do przodu, ta piłka powinna chodzić między zawodnikami. Mały dostanie piłkę i trochę jak ten jeździec bez głowy, byle do przodu... Najwięcej pożytku było przecież, gdy grali na jeden kontak z Brożkiem czy Kirmem w tamtym roku (vide mecz na Koronie czy w Lubinie). Dało się? To czemu teraz się nie da?
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów