|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie zwykłem zakładać tematów, ale w tym przypadku postanowiłem zrobić wyjątek.
Od jakiegoś czasu na portalu interia.pl w pierwszej pozycji jest zawieszony teks listu otwartego byłego prezesa Wisły Piotra Voigta. Poniżej zamieszczam link do niego http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...abotaz,1513134 Ten Pan, wsławił się tym, że za czasów jego prezesury przeżyłem najgorszy blamaż niesławne 0:6, czyli mówiąc brutalnie opchnięcie meczu warszawskiej Legii (zresztą ten mecz nie był wyjątkiem, o czym wówczas Kibice p. Voigtowi nie zapomnieli). Ten Pan, którego bliskim współpracownikiem był obecny skaut a były (a cholera wie czy i nie obecny) naczelny szkodnik Naszego Klubu - Zdzisław Kapka, próbuje pouczać obecnego właściciela powołując się przy tym na poparcie "tysięcy podobnie myślących ludzi". Chciałem więc zapytać, kto właściwie stoi za tym listem i jego autorem Czy też po prostu Pan Voigt coś sobie imaginuje czy też fantazjuje, że ktokolwiek zapomniał o jego nieslawnym okresie rządów. |
|
|

|
||||||
|
|