Cytat:
|
Ja mialem wrazenie ze gra, tak ogolnie, przez wiekszosc meczu sie nie kleila. Z wyjatkiem paru akcji nie widzialem jakiejs plynnej gry a przeciwnik byl przeciez bardzo slaby i do tego gral w 10. Z jednej strony 5 bramek ale z drugiej to zespol z ligi litewskiej a do tego ich bramkarz to jakies zupelne nieporozumienie. Mam spore obawy o to jak zagramy gry jakas druzyna zagra z nami pressingiem. Kasperczak preferuje gre po ziemii na krotkie podanie ale bez ruchliwosci na boisku i wymiennosci pozycji to przeciwnik grajacy chocby lekkim pressingiem nie da nam podejsc do pola karnego. Wole myslec ze brak szybkosci i dynamiki to jeszcze efekt trwajacych przygotowan niz ogolnego slabego przygotowania lub zwyklego lenistwa.
|
Dokładnie , nie ma wyjscia po piłke środkowych pomocników , oderwania sie od przeciwnika . Nie bedzie gry pilka jak oni beda tego unikac , szczególnie Garguła musi tą piłke brać od obrońców i rozgrywac, tego od niego sie oczekuje . Rozumiem , że jest po długiej przerwie w grze i dlatego mam nadzieje że mu to wróci .