Kuba napisał(a):

Spartan napisałeś
". Dwa zawalone sezony za Heńka są tak samo stracone jak ten za Skorży z tą maleńką róznicą, ze w obecnej sytuacji ligowej i naszej finansowej ciężar gatunkowy blamaży Skorzy jest o niebo większy."
Jakkolwiek mam bardzo krytyczny stosunek do Skorzy jako trenera to jednak za Kasperczaka straciliśmy przewage punktową i odpadlismy z PP.
|
Masz rację. Użyłem niefortunnego skrótu myślowego zatrzymując się przy Levadii. Końcówka obecnego sezonu to wypadkowa tego co zdarzyło się po estończykach, zawirowań w klubie i na ławce, zwykłego pecha, niezdecydowania Kasperczaka np ze zmianą w końcówce meczu, itp.
Pisząc tamto zdanie chodziło mi raczej o straty wynikłe z przegranych pucharów.
PvD napisał(a):

o to należy zapytać autora, ja się zgadzam z treścią i tyle.
|
Pisanie (akcja) zakłada odzew (reakcję) inaczej można sobie pisać pamiętnik albo w sieci bloga. Więc ja chciałbym poznać intencję.
PvD napisał(a):

|
i teraz sobie popatrz na ilość postów w tym temacie,a to dopiero drugi po Markusie (z wyjątkiem jednego zdania), który mówi: pier.... to co tam napisali zajmijmy się ważniejszymi rzeczami.
|
No to pier...my...Dla mnie ważniejsze, są Gwiazda na koszulkach, boiska treningowe, baza dla młodzieży, grupy naborowe, akcje przyciągające ludzi na mecze, odpowiednia ilość kas, kible na stadionie, skauting, parkingi blisko boiska, hala dla klubu, ludzie bez ubeckiej przeszłości. Mało?