|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wrobelki cwierkaja ze dzisiaj ktos sie u nas zjawi.
Nikt nie wie kto, ale pewnie jakis zawodnik, ktoremu konczy sie kontrakt. Patrzac na tych, ktorzy maja sie pojawic to trzeba przyznac ze cos w koncu sie dzieje. Nie sa to super duper zawodnicy ale: 1) Gorszych od tych ktorzy sa teraz trudno bedzie przebic w miernocie 2) Motyw z podpisaniem zawodnika ktoremu konczy sie kontrakt jest lepsze niz branie jakiegos Glika czy innego Kielba. Mam nadzieje ze w tym tygodniu wyjasni sie sprawa Manu, bo to naprawde klasowy jak na nasza tragiczna lige zawodnik. Mezenga jest juz w sumie w Legii i nawet sam zawodnik o tym wspominal. Cieszy, bo wiekszym drewnem od tego co mamy w ataku nie mozna byc. Wietrzenie szatni na dobre - na to czekalem. Wiem ze wielu moze okazac sie Arrubarena, Descarga czy innym Eltonem...Grunt ze cos sie zmienia, bo to co jest wola o pomste do nieba. Martwi mnie tylko Knezevic bo nie dosc ze drogi, to do tego ogladajac tego goscia w akcji, mam wrazenie ze jezdziec bez glowy to przydomek, z ktorym ten zawodnik sie urodzil. Fakt, moze u Nas taki mierny grajek wystarczy, ale jednak ponad 500 tysiecy ojro to przegiecie za takiego zawodnika. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie... Zachowuje umiarkowany optymizm i czas na glebsza analize przyjdzie po kilku kolejkach ligowych, ale przede wszystkim po tym jak zobacze danego zawodnika w koszulce z L na piersi. Pozdrawiam. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|