The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2009, 01:36
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
ja mam pytanko ktoś pisał wcześniej o ciekawej rozmowie pomiędzy Małym, a Jirsakiem na boisku. O co dokładnie chodzi
Nie wiem czy o to chodziło ale przy rogu dla nas stali obok siebie - Mały ciśnieniował że już mają grać , Jirsak go uspokajał - w końcu zagrali tego krótkiego roga, Mały dośrodkował i prawie brama by była.Ogólnie pełna kultura z tego co widziałem, w porównaniu do tych jobów co zebrał Jirsak kilka meczów temu.

W ogóle Mały dziś mnie zaskoczył , w drugiej połowie trochę odpuścił ale pierwsza bardzo równa i mądra gra z jego strony ,kilka na prawdę świetnych podań.

Swoją drogą to ja wiem że jak się ma dosłownie chwile to ciężko o stopklatke i analizowanie kto jest lepiej ustawiony, ale wd mnie Skorża teraz powinien na to położyć największy nacisk na treningach.Było tyle akcji gdzie chłopaki napierdalali a wystarczyło dosłownie zobaczyć partnera, który stał sam i bramek z 5 jeszcze było by jak nic.Taką zimną ocene sytuacji to ma chyba tylko Brożek, reszta napierdziela niby z dobrych pozycji ale czasami to normalnie ręce opadają jak się widzi takie wykańczanie akcji.

A kiedy Kirm walnie bramę to ja nie mam pojęcia - to że potrafi to jasne bo na Słowenii strzelał sporo goli a z tego co mi się wydaje, bramki ten sam rozmiar - bramkarze pewnie też podobni jak u nas a za chilere trafić nie może - gdzie mam nadzieje że przyszła runda będzie jego.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów