The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2009, 11:24
Trochę pozytywnego spojrzenia proponuję ...
Wystarczy popatrzeć na statystyki meczu, by stwierdzić, że Wisła grając bez Boguskiego, Garguły, Marcelo i z kontuzjowanymi prawymi obrońcami, była o klasę lepsza od dotychczasowego wicelidera (Polonii).
To fakt że poziom naszej ligii jest fatalny ... ale ja raczej odnoszę to do techniki pilkarzy i dynamiki akcji ofensywnych, natomiast aby stanąć w 11 na swojej polowie i przeszkadzac to naprawdę wiele geniuszu nie trzeba.... jak jeszcze na 1 (!) akcję w 1 połowie strzela się 1 bramkę to i bronić się później łatwiej ....
Dochodza nerwy, trochę pecha (niezuznana bramka Diaza, poprzeczka) i kończy sie jak sie skończyło.
Wyjątkowo współpraca Brożek- Małecki nie układała się w niedzielę (bardziej z winy Małego), słabo zagral Łobo, anemicznie Sobol, setkę zmarnował Kirm .. OK
Jednak takie "wieszanie psów" na drużynie która ośmieliła się zremisować po 6 zwycięstwach to przesada.
Owszem musimy jako kibice wciąż wymagać więcej ale ja nie zauważyłem aby piłkarze grali jakoś nonszalancko czy bez ambicji ... wręcz przeciwnie ... miałem wrażenie że grali za nerwowo.

Spokojnie .... czekam na Boguskiego, Gargułę, Marcelo, Jirsaka w formie. Nie jest znów tak źle a będzie lepiej. Niejedna druzyna chciałaby miec taki "systematyczny regres" jak Wisła ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 22.09.2009 o godz. 12:04.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów