The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Badyl1999
Junior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2009, 19:51
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałem te nasze 6 stron jeszcze raz od początku i chyba zaczynam rozumieć skąd się bierze upodobanie Badyla do rankingu 2011. W poście nr 54 napisał on:

Chyba się wkradło pewne nieporozumienie...
Bo to nie jest ranking na sezon 2011...

To jest ranking 2011/2012

Rankingi krajowe są sporządzane nie na sezon, który rozpocznie się zaraz gdy skończą się rozgrywki pucharowe ale na sezon, który będzie w kolejnym roku. Ranking krajowy 2011 będzie decydował o liczbie drużyn z danego kraju w LM lub LE w sezonie 2012/2013 czyli za 3 lata...

Stąd moje nawoływanie byśmy odpuścili na co mamy szanse w rozgrywkach pucharowych, które odbywać się będą za trzy lata.

To tak brzmi jakbyś napisał jesteśmy na i 17 i nie ma co cie starać o15 bo to dopiero rok po zakończeniu rozgrywek będziemy mieć 2 druzyny LM

Zerknijcie na stronę http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/access2009.html tu najlepiej widać, że o tym ile klubów w jakich rozgrywkach będzie z jakiego kraju od kiedy klub grać w sezonie 2009/2010 wynika z rankingu krajowego 2008, który można zobaczyć tu http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/crank2008.html
a pisząc krótko w sezonie 2009/2010 został użyty ranking krajowy 2008
Ranking krajowy 2011 to ranking, który zostanie użyty w sezonie 2012/2013 tj za 3 lata

To jest normalka!!
.
Z którego postu doszłeś do takiego przekonania bo ja napewno w zadnym nie mówiłem ile drużyn i jakim sezonie będziemy mieli
Ja uważam jedno czy jesteśmy na 25 czy na 17 czy na 50 i tak mamy 4 druzyny i nic więcej
Każda pozycja inna niż 15 g...o nam daje!!
a to ze za 3 lata moze byc za 5 ale im wcześniej tym lepiej!!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów