The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wisła w Gdańsku...
wygra więcej niż jedną bramką 221 57,11%
wygra różnicą jednej bramki 117 30,23%
zremisuje 13 3,36%
przegra 15 3,88%
nie wiem, nie znam się na tym 21 5,43%
Głosujących: 387. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2009, 21:12
tak na spokojnie, moje subiektywne oceny. Dodam że mecz oglądałem w pubie, więc emocje były niesamowite i nieco mogły mi przesłonić prawdziwy obraz, ale tak ja to widziałem:

Pawełek - solidny mecz z jego strony. Nic nie zawalił...choć mógł i to farfocla roku. 6/10

Singlar - chyba najsłabszy w naszym zespole...starał się, walczył, ale dużo niedokładności. Do tego ta pierwsza bramka nieco obciąża jego konto. 5/10

Głowacki - kolejny dobry występ. 7/10

Marcelo - wyrasta na najlepszego obrońcę ligi, o ile już nie jest najlepszy. Zawodnik zdecydowanie ponad naszą piłkę kopaną. 7/10

Piotrek Brożek - denerwowała mnie u Niego zbytnia nonszalancja w grze. Poza tym dobry występ. 7/10

Małecki - jak zwykle, dużo biegał, walczył, szarpał. Deprymujące są u Niego liczne przestrzelone dośrodkowania...ale przynajmniej próbował. Zaliczył wkońcu 2 asysty. 8/10

Zieńczuk - dla mnie zawodnik meczu. Mało efektowny, za to efektywny. Gdyby nie jego fantastyczna bramka, bylibyśmy chyba w innych nastrojach. 8,5/10

Sobolewski - jak zwykle płuca drużyny. Bardzo dobry występ. 7,5/10

Diaz - za dużo chaosu. Lepiej prezentował się na obronie niż w pomocy. 6,5/10

Cwielong - pomimo zmarnowanych sytuacji (w kolejnym meczu!) uważam że grał dobrze. Widać że brakuje mu pewności siebie. A możliwości ma ogromne, chyba większe jak Paweł. Mam nadzieję że przyszły sezon będzie należał do Niego. 7/10

Brożek Paweł - widać że nie doszedł jeszcze do siebie po kontuzji. Nie ma tej szybkości co kiedyś. Ale swoje zrobił. Deprymuje mnie u Niego takie machanie rękami do wszystkich, zarówno przeciwników, sędziego a nawet kolegów z drużyny (szczególnie na Ćwielonga, co na pewno mu nie pomaga) po sytuacjach bramkowych. 7/10

Jirsak - dał moim zdaniem świetną zmianę. Uporządkował gre, dobrze rozgrywał. Oby tak dalej. Mam nadzieję że w przyszłym sezonie razem z Gargułą i Sobolem stworzą świetny trójkąt w środku. 7,5/10

Łobodziński - oby tym meczem się przełamał na dobre. Zagrał wreście na miarę tego czego od Niego wszyscy oczekiwali. Już nie chodzi o bramki, ale nie miał strat, dobrze podawał, celnie - z czym miał problemy we wsześniejszych meczach. Myślę że będzie Mu łatwiej teraz, bo widać że presja nie działa na Niego dobrze. 8/10
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów