The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2009, 19:05
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Trochę dziwne co napisałeś,ale uważam,że 0-0 na wyjeździe w meczu pucharowym to korzystny wynik. I to raczej Barcelona ma problem a nie The Blues. I tak jak spokojny jestem o taktykę CHFC na ten mecz,tak samo spokojny jestem tego,że jak CHFC pierwsza ukłuje to będzie pozamiatane. Bo pytanie wybacz, ale powinno brzmieć. Co zrobi Guardiola jak Barcelona pierwsza straci bramkę?. Bo Hiddink to stary lis,spod nie jednego toporka uciekał. A Guardiola to nowicjusz,który nic poważnego w piłce jako trener nie osiągnął. Więc obawy należy mieć w kontekście "żółtego" trenera Harlem Barcelona, niż Hinddinka.

Cytując klasyka. W górę pały i golimy frajerów.
ale dlaczego dziwne? Wg mnie bardzo sensowne. Barca strzeli gola i Chelsea w tym momencie musi odpowiedzieć dwoma golami, aby awansować.
Pep to nowicjusz, to jakim dobrym trenerem musi być, skoro w pierwszym swoim profesjonalnym sezonie potrafił stworzyć taki zespół? I zaraz padnie argument, że z takim składem, to każdy by umiał. Otóż nie, gwiazdy trzeba umieć trzymać w szeregu i je prowadzić (Ryjkowi się to wymkneło spod kontroli).
Co zrobi Guardiola, gdy Chelsea strzeli pierwsza gola? Zapewne poleci piłkarzom atakować jeszcze bardziej (szczególnie w drugiej połowie). I Barcelonie wystarczy wtedy 1 gol, Chelsea jak straci, to będzie musiała strzelić aż 2. Więc mogę zadać identyczne pytanie- co zrobi Guus, gdy Londyńczycy stracą gola jako pierwsi?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów