|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Miałem nie zabierać głosu w tym wątku, ale jednak nie da się inaczej.
Po pierwsze Franek zawsze był moim ulubionym piłkarzem "idolem" jak dla wielu innych. Gdy nas zostawiałeś tak jak się to odbyło, odczuwałem olbrzymi niesmak. Nie jestem członkiem żadnego stowarzyszenia, bo lubię mieć swoje prywatne zdanie. Zawsze będę pamiętał co zrobiłeś dla klubu któremu kibicuje, będę również pamiętam jak skończyła się ta przygoda. Z całą pewnością szacunek się należy za to, że odezwałeś się do nas na forum. Trzeba mieć "cojones" żeby zalogować się na forum i powiedzieć "To ja Franek" mając przecież świadomość, że na necie wszyscy (lub prawie wszyscy) adwersarze sa anonimowi i mogą wylewać kubły pomyj bez żadnych zahamowań. Podsumowując, zostaniesz zapamiętany w statystykach jako jeden z naszych najlepszych strzelców, ale świadomość, że mogłeś stać obok H. Reymana, i sam to zniszczyłeś, jest w moim przekonaniu najwyższą karą. Ja już nie czuje potrzeby bo Cie w jakikolwiek sposób obrażać. K. |
|
|

|
||||||
|
|